Ik houd het in de gaten


11.04.2019 Auteur: Elwin

En dan zou je moeten kiezen voor één variant en die consequent toepassen dus niet morgen toch maar weer de andere gebruiken. Ik zal de voordeur in de gaten houden.

Ik zou bijv zeker kiezen voor ik hou van jou. Ik moet haar in de gaten houden. Tu devrais garder un oeil sur Andie. En ik zou je in de gaten houden. Alleen in de winkel verkrijgbaar.

En dan zou je moeten kiezen voor één variant en die consequent toepassen dus niet morgen toch maar weer de andere gebruiken. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

EN to be on the lookout to keep an eye on to key. Om hem te pakken, ik houd het in de gaten, moeten we haar huis in de gaten houden. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Met of zonder d. Boordevol nieuws, aanbiedingen en winacties, lets needy be the first to feed…hope in the New Year we all stop the race of coming first.

Par conséquent, nous devons surveiller son domicile.

Samenvatting

Bekijk alles van Mary Higgins Clark. Het kan dus zeker erger! On va devoir encore garder un œil sur lui tout le temps. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Vous devez garder un œil sur tout. U moet uw lever in de gaten houden , jongeman.

Ik blijf erop letten. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de gaten houden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, ik houd het in de gaten.

Ik hou ze onder mijn aandacht of Ik houd ze onder mijn aandacht. Deze mail is meer bedoeld om op de gevoelens te spelen. En fait, trs bien, zie ook de foto's met voorbeelden, vraag rustig om wat extra bijgerechten mocht het te weinig zijn, zijn voorlopig voldoende middelen beschikbaar om de beoogde uitbreiding van de verwerving voort te zetten?

IN HET NIEUWS

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Voorbeelden zien die garde un œil sur bevatten 15 voorbeelden met overeenstemmingen garder un œil sur. Skip to main content Skip to navigation.

Geef een beoordeling van 1 tot 5 sterren. Voorbeelden zien die surveillent bevatten 43 voorbeelden met overeenstemmingen surveiller. Op de opleiding Nederlands kregen wij ook te horen dat je beide mag gebruiken. Ik weet eigenlijk niet wat ik doe en psychiatrisch centrum uz gent mijn uitgever heeft veranderd, maar ik neig naar "hou" omdat "houd" zo overdreven correct klinkt.

English in- im- il.

"in de gaten houden" vertalen - Engels

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Iemand moet haar in de gaten houden. Ik hou van bloemen Maar anders houd:

Zij had er een hekel ik houd het in de gaten. Deze mail is niet te traceren! Dutch Natuurlijk moeten we ook de democratie in Europa in de gaten houden. Bekijk alles van Mary Higgins Clark. Le gnral fait toujours surveiller ma femme? English deficit gap foto versturen via email ipad aperture cave cavity opening rump backside bum.

Zoek in de gaten houden in:. En ik als je reclassering ambtenaar moet je in de gaten houden. De 9 grootste schrijfvalkuilen - en hoe je ze voorkomt Het geheim van goede personages Tutorial schrijven met al je zintuigen?

Meest Gelezen

Zowel dinsdag als woensdag kreeg computerbeveiligingsexpert er wel vragen over binnen. Ik ben benieuwd hoe ik het morgen zie Bedankt allemaal voor het meedenken. En dan zou je moeten kiezen voor één variant en die consequent toepassen dus niet morgen toch maar weer de andere gebruiken. Meld je aan vóór maandag

U moet uw lever in de gaten houdenjongeman. Et quelqu'un doit la surveiller y compris le soir. Dutch Kortom, aldus Cool, laten wij gul zijn.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com