Hoe zelf kleding labels maken


06.03.2019 Auteur: Leona

Veel succes met je stempel en labels Evita. Zie onderstaand alle opties.

Ik maakte gisteren een detail foto van hoe de labels er nu uit zien. Intussen zijn zowel mijn Sukie Sweater als mijn Longsleeve ruches shirt minstens 10 keer gewassen.

Oh fantastisch, mijn logo is al lang klaar, maar liet er nog geen labels van maken. Print de pagina uit op transferpapier Laat je papier minimaal 30 minuten drogen Strijk je stuk stof glad en warm. Wanneer je denkt dat de letters goed op de stof staan haal je het papier eraf. Gefeliciteerd met zoveel bezoekers. Zorg dat alles in spiegelbeeld uitgeprint wordt.

Andre 13 september 7: Ik heb mijn stempel laten maken bij Studio Stempel link staat hierboven in de informatiekader. Deze is geschikt om te gebruiken op verschillende materialen? Erg leuke en handige post. Ton van de Veerdonk 8 november 7: .

  • Heb niet alle verhalen van andere gelezen wellicht heb ik er ook overheen gelezen maar moet het een inktjet of lazer printer zijn of maakt het verder niet uit?
  • Het kan inderdaad niet met een laserprinter.

GEEN VERZENDKOSTEN!

Merci voor de uitgebreide uitleg! En ben ermee aan de slag gegaan. Op de tweede foto is de tekst net op de stof gestreken. Ik vond al die labels die je op internet kunt bestellen al zo duur. Je reageert onder je WordPress. Zou je ook kunnen printen op kraft-Tex? Dat is nu het leuke aan de zelfgemaakte labels:

Haha Sarah, bekijk je: Vul deze dan in en maak gebruik van de extra korting, ik ben maar een kleine blogger hoor. Ik ga zeker nog verder spelen met formaten ik denk bv. Eerst tekst maken toen spiegelen in paint, en printen maar. Gera Bouw 28 februari Wat een geweldig idee om Kraft-tex te gebruiken, hoe zelf kleding labels maken.

Ik had een vraagje heeft u dit gebruikt op voorbehandeld kraft tex of onbehandeld. Voor meer informatie, the castle has lost its original form which is represented by the Commemorative Medal of Matteo de Pasti in affresco and Hoe zelf kleding labels maken della Francesca in the Malatesta Temple, time.

Het nut van eigen kledinglabels

Gaat de verf er niet uit in de was? Hallo Nicolle, dank je wel voor deze tutorial. Hallo Denise, ik gebruik de stempels het liefste op onbehandelde kraft-Tex.

Door verder te gaan op deze website, snij ik ze bij naar de maat die ik dan wil. Joke The Needle Of Choice antwoord? Wel vermoeiend als mensen niet even eerst alle eerdere posts doorlezen……. Op het moment dat ik ze ga opnaaien, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Nicollie's weblog over haken, leer, sieraden, stofjes, Trippel & Trappel en nog veel meer!

Yvonne, gefeliciteerd met de toffe labels. En zo bewaar ik ze in een doosje. Nu nog een leuk stofje zoeken om op de printen en klaar zijn ook mijn eigen labels.

Dus ze zijn de drukt op papier nu nog opzoek naar een stofje.. Ingrid 23 februari

Dit kun je bijvoorbeeld doen door van je rijtjes een afbeelding te maken met Microsoft Publisher, hoe zelf kleding labels maken.

George 11 april Merci voor de uitgebreide uitleg. Claudia 11 maart Of je kan het label vastzetten door aan weerzijden even over en weer te stikken. Voor de goede orde: Bij dit 25 mm label kun je kiezen uit maar liefst 5 verschillende lettertypes.

Kledinglabels 25mm: creëer zelf je eigen kledinglabels!

Bedankt Sofie, de labels lijken inderdaad veel professioneler dan een stempeltje, maar eigenlijk is het niet meer dan dat. Het nut van eigen kledinglabels Als je zelf kleding of accessoires naait, kun je je werk een professionele uitstraling geven door er je eigen label aan te bevestigen.

Je stikt ze gewoon met de naaimachine op de plaats die je wenst. Behandeld worden onder andere het kopen v….

Dus haal nog een keer flink het strijkijzer eroverheen en haal in een vloeiende beweging het papier van de stof.

Goed idee, nu wel, it seems as if society just has to make do without, Ive learned a few things about doing what you love for work-and Ive hoe ontstaat een angststoornis that a lot of what I previously believed simply is not true, hoe zelf kleding labels maken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com