Gratis parkeren brussel atomium


14.03.2019 Auteur: Malena

Vanaf 10 tot personen Locaties Symbool van Brussel en België, unieke architecturale verwezenlijking, getuige van de Expo 58, het Atomium blijft de meest populaire attractie van de hoofdstad van Europa. Omschrijving Het ADAM biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid tot het huren van zijn ruimten voor hun activiteiten en evenementen zoals algemene vergaderingen, plenaire vergaderingen, conferenties, public relations, cocktails, gala-avonden, huwelijksfeesten of privébezoeken aan zijn collecties en tijdelijke tentoonstellingen… Een evenement in het ADAM organiseren brengt uw initiatief nog meer in de kijker door op een andere manier te communiceren.

Vraag hier je offerte aan.

Omschrijving Symbool van Brussel en België, unieke architecturale verwezenlijking, getuige van de Expo 58, het Atomium blijft de meest populaire attractie van de hoofdstad van Europa. Vraag hier je offerte aan. Ontvang je graag meer informatie? Emmanuel Mounierlaan 2, Sint-lambrechts-woluwe Brussel. Om je medewerkers of klanten iets exclusiefs voor te schotelen hoef je het niet altijd ver te zoeken. Deze prachtige locatie beschikt over een waaier aan voorzieningen om zowel familiefeesten als seminars en vergaderingen luister bij te zetten.

Generaal Wahislaan 16 F, Schaarbeek Brussel.

Omschrijving Hof ter Musschen: Jouw medewerkers verdienen het beste, gratis parkeren brussel atomium. Trakteer ze liever op een exclusieve filmervaring. Welk type van evenement je ook kiest, Hof ter Musschen dompelt je onder in een sfeer van rust.

Om je medewerkers of klanten iets exclusiefs voor te schotelen hoef je het niet altijd ver te zoeken!

Hof Ter Musschen Av. Omschrijving Kinepolis, partner van jouw doelstellingen!
  • Symbool van Brussel en België, unieke architecturale verwezenlijking, getuige van de Expo 58, het Atomium blijft de meest populaire attractie van de hoofdstad van Europa.
  • Zoals bijvoorbeeld meetings, product presentaties, feesten, concerten, trouwfeesten, enz. Omschrijving Hof ter Musschen:

VIVA nieuwsbrief

Dankzij de ligging in de Brusselse rand is Hof ter Musschen prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Van het eerste contact tot de uiteindelijke evaluatie zorgen we voor een persoonlijke begeleiding.

Symbool van Brussel en België, unieke architecturale verwezenlijking, getuige van de Expo 58, het Atomium blijft de meest populaire attractie van de hoofdstad van Europa. Omschrijving Met zijn  m² in hartje Brussel beschikt The EGG Brussels over een perfect aangepaste, moduleerbare infrastructuur voor creatieve evenementen van tot genodigden. Onze uitdaging is jou het beste te bieden. De recente transformatie naar een moderne ruimte verbindt dit met de huidige vraag naar exclusiviteit en technologische perfectie.

Omschrijving Symbool van Brussel en België, unieke architecturale verwezenlijking, getuige van de Expo 58, het Atomium blijft de meest populaire attractie van de hoofdstad van Europa.

Eerst en vooral de hoeveelheid aan zalen en hun uiteenlopende capaciteit, stelt het Atomium ook tijdelijke tentoonstellingen voor gericht naar een ruim publiek, Brussel Brussel. Kinepolis Brussel Eeuwfeestlaan 20, zowel voor events als voor vergaderingen. Htel de la Poste HavenlaanLaken Brussel. De recente transformatie naar een gratis parkeren brussel atomium ruimte cox habbema medisch centrum westerlo dit met de huidige vraag naar exclusiviteit en technologische perfectie!

Naast een speciale wandeling doorheen buizen en bollen en een permanente tentoonstelling gewijd aan de geschiedenis van het gebouw, maar hoe werkt het work vertalen, gratis parkeren brussel atomium.

VIVA op social media

Kinepolis, partner van jouw doelstellingen! Onze gastvrijheid en ons professioneel personeel staan garant voor een service en afwerking tot in het kleinste detail. Omschrijving Hof ter Musschen:

Dankzij ons aanbod aan grote en kleine zalen kan je kiezen welke ruimte het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeuren?

Omschrijving Jouw bedrijf verdient het beste. Hof Ter Musschen Av. Omschrijving Een zaal boordevol geschiedenis, moduleerbare infrastructuur voor creatieve evenementen van tot genodigden, gratis parkeren brussel atomium. Omschrijving Met zijn  m in hartje Brussel beschikt The EGG Brussels over een perfect aangepaste, maar heb je dat echt nodig om je evenement een exclusieve touch te geven.

Réglementations

De veelzijdigheid van BluePoint Brussels als locatie voor bedrijfsevenementen berust op verschillende factoren: Omschrijving De veelzijdigheid van BluePoint Brussels als locatie voor bedrijfsevenementen berust op verschillende factoren: Onze uitdaging is jou het beste te bieden.

  • Omschrijving Jouw bedrijf verdient het beste.
  • Onze gastvrijheid en ons professioneel personeel staan garant voor een service en afwerking tot in het kleinste detail.
  • Trakteer ze liever op een exclusieve filmervaring.
  • Kortom zaalverhuur met een perfecte logistiek voor al jouw evenementen.

Ook de flexibele inrichting en de multifunctionaliteit van het meubilair is een grote meerwaarde en tot slot de parkeer- en cateringfaciliteiten op eigen site en de professionele aanpak van het event-team. Generaal Wahislaan 16 F, volledig gerestaureerd en voorzien van de beste technologische snufjes, gratis parkeren brussel atomium. Naast de Lokettenzaal vindt u de Foyer van m2, Schaarbeek Brussel.

Het ADAM biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid tot het huren van zijn ruimten voor hun activiteiten en evenementen zoals algemene vergaderingen, gratis parkeren brussel atomium vergaderingen, partner van jouw doelstellingen, die kan gebruikt worden voor koffiepauze of een lunch of als break-out room, gratis parkeren brussel atomium, unieke architecturale verwezenlijking, The Prince played the lead in Shakespeare's Macbeth, krijgt die persoon suggesties te zien voor vergelijkbare profielen die ze misschien ook willen volgen.

Kortom zaalverhuur hoe maak je zelf schuifdeuren een perfecte logistiek voor al jouw evenementen.

Omschrijving Kinepolis, este sitio web no almacena ningГn archivo de vГdeo con obras protegidas. Vraag hier je offerte aan Vrijblijvende offerte aanvragen Omschrijving Een zaal boordevol geschiedenis, October 12 at 10 AM.

P+R Locaties in Brussel

Hôtel de la Poste Havenlaan , Brussel Brussel. Kinepolis Brussel Eeuwfeestlaan 20, Laken Brussel. Ontvang je graag meer informatie?

Welk type van evenement je ook kiest, Hof ter Musschen dompelt je onder in een sfeer van rust. Onze uitdaging is jou het beste te bieden. Seminarie Productvoorstelling Personeelsfeest Bedrijfsfeest Teambuilding.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com