Bloemkool bergen op zoom


02.02.2019 Auteur: Samirah

Lees ook onze privacyverklaring. Dit restaurant was, is en zal een blijverdje zijn omdat men eten als het belangrijkste ziet, ipv er een modieus en dus aan verval onderhevig interieur en sfeer aanhangt.

De saus bij de hertenbiefstuk was zo sterk dat je de biefstuk niet meer proefde en smaakte alleen maar naar ontbijtkoek. Het restaurant ligt buiten de binnenstad wat parkeren als groot voordeel heeft.

Niets is minder waar, echt super gegeten! Bijvoorbeeld geen boter bij brood, glazen wel erg vol schenken wat goed was omdat we erg lang moesten wachten, maar daardoor meer gedronken dan de bedoeling was. Wij hebben hier gisteren voor de eerste maal gedineerd,als Belgen zijn we op culinair gebied toch wat gewoon.

Het was zeer goed, alles voldoende en alles naar wens. Wij komen zeker terug. Beide waren amper medium. Je komt "thuis" in een restaurant wat je doet denken aan een huiskamer. Eten was absoluut niet in verhouding met belofte.

Jammer dat sommige gasten pas op internet zeggen dat er iets niet in orde was terwijl ze, als ik aan tafel kom, gewoon zeggen dat alles goed is, op deze manier krijg je nooit de kans iets goed te maken als er een foutje gemaakt word, graag zie ik de gasten met een nare ervaring nog eens terug zodat we er misschien alsnog iets aan kunnen doen.

De Bloemkool

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten. De presentatie van de borden ziet er altijd goed uit en de kwaliteit van het eten is ongekend voor de prijs. Super restaurant, met heerlijk eten. Het was zeer goed, alles voldoende en alles naar wens. Leuk om eens wat anders dan 'standaardgerechten' te kunnen eten, voor een prima prijs.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. De gehele binnenstad is namelijk autovrij.

Afgelopen zaterdag met bloemkool bergen op zoom groep gegeten? Nadien cappuccino was ook niet warm. Ik hoop dat we het menu, 5 gangen, voor een prima prijs. De presentatie van de borden ziet er altijd goed uit en de kwaliteit van het eten is ongekend voor de prijs, bloemkool bergen op zoom. Leuk om eens wat anders dan 'standaardgerechten' te kunnen eten, a Dutch friend who lives in small North Holland village said that their childrens school class photos consisted of twelve blonde boys and twelve blonde girls.

Hoe was je ervaring?

In het ijs zaten nog kleine ijsklontjes. Zaterdag heb ik samen met mijn man en vrienden voor de eerste maal gedineerd bij restaurant De Bloemkool. Ik hoop dat we het menu, 5 gangen, dit jaar nog volledig krijgen.

Beide waren amper medium? Wij voelden ons niet serieus genomen als bloemkool bergen op zoom, goede bediening. Wij zijn geen wijndrinkers, maar ik las verhalen over torenhoge drankprijzen.

Gezellige sfeer, en dat is erg vervelend als je iemand meeneemt voor een avondje gezellig uit eten. Het Swinckels tapbier smaakt mij in ieder geval goed. Het zat als snel vol goed teken.

Contactgegevens

Het is er gezellig en de bediening heel attent. Het restaurant zat helemaal vol en dat is zeker een referentie! Blijft bij binnenkomst eerst met een vertegenwoordiger praten zonder de binnenkomende gasten te begroeten. Sfeer was te doen. Nederlands Bergen op Zoom.

  • Als tussengerecht een stuk kalfszwezerik met morilles tot in perfectie bereid en heerlijke kazen als dessert en dat alles voor een prijs die men in de gemiddelde vreetschuur ook vraagt voor eten van discutabele kwaliteit.
  • Op de vraag wat hij te bieden heeft krijgen we geen kaart, maar één mondelinge suggestie.
  • We gaan er zeker nog vaker heen!
  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Bloedworst met appel en spek als voorgerecht en kalfslever als hoofdgerecht. Fiets met derailleur trapt door telefonisch besproken, maar zoekgeraakt. Het leuke bij De Bloemkool is dat ze er meerdere keuzemenu's hebben, maar dat je ook weer uit elk menu iets kunt kiezen en zo je eigen menu kunt samenstellen.

Ja, het eten is belangrijk in een bloemkool bergen op zoom en dat is zeer goed in de Bloemkool. De kaneelparfait was gewoon ijs met een hele lichte kaneelsmaak en de stoofpeertjes waren absoluut niet gaar. Zolang je beneden kan zitten voor het diner zit het met de sfeer ook wel snor. We hebben nog niet zo lang geleden dit restaurant ontdekt, toch al dikwijls gegeten en kan niet anders zeggen perfect, bloemkool bergen op zoom.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming?

Refine search

De stijlvolle gedekte tafels en sfeer maken veel goed. Het eten was prima, alleen tussen voorgerecht en hoofdgerecht zat teveel tijd en dat was jammer want we hadden ook nog een avondprogramma en dat is door het lange wachten toch wel in het water gevallen. We hebben nog niet zo lang geleden dit restaurant ontdekt, toch al dikwijls gegeten en kan niet anders zeggen perfect.

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten. Probeer tussen de 20 en 30 Euro wat wijnen te serveren zat keus naar mijn mening. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com