Bloemen en planten op het noorden


15.03.2019 Auteur: Ayşe

Dit jaar eens een paar meloenplanten gekocht. Carex oshimensis 'Everest' Zegge. Sinds meer dan vijf jaar zaten we al met het idee, maar de uitwerking liet steeds op zich wachten.

Hou er wel rekening mee dat monnikskap giftig is! Dit omdat planten gedurende de nacht zuurstof gebruiken in plaats van overdag zuurstof af te geven. Het is de bedoeling zaterdag het teveel aan waterplanten uit de vijver te verwijderen en die kunnen we hier dan even kwijt…. De plantjes in de rechter bak heb ik gekocht bij Vivara, die moeten in de grond. Ze lijken wel gemaakt van plastiek, zo stevig en fris zien ze er nog steeds uit. De bloemen van deze plant kunt u ook gebruiken als snijbloemen.

Wil je veel groen in de tuin, dan dragen onze graszoden daar graag g een steentje aan bij.

Fargesia murieliae 'Superjumbo' Bamboe. Vind gelijk ook de plantenbak of plantenhouder die bij je nieuwe plant past. Campanula cochleariifolia 'Jingle Blue' Klokjesbloem. Ja in november kan je nog aanplanten, zeker doen. Als een slang sluipt hij rond de planten en duwt ze opzij zodat hij er kan liggen.

Tijd voor je tuin

Dit is een rijtje Cyrtanthus elatus een gemakkelijk maar weinig gekend bolgewasje uit Zuid-Afrika. Noorden Een balkon op het noorden heeft de hele dag schaduw. Vroeger ook Valotta genoemd. Vaste planten aanplanten in herfst, najaar en voorjaar is best, vaste planten in de tuin planten in winter en zomer kan ook Lees meer.

Phlox paniculata 'Rosa Pastel' Vlambloem, floks.

  • De papavers en tulpen zijn al gezaaid mss te vroeg, maar ik ben een beginner en ik sta klaar om te beginnen, maar ik zal nog enkele maanden geduld moeten hebben Lees meer. Moerasbak lokatie dakterras op het zuiden.
  • Ook overal mooie planten, kortom mooi om een keer doorheen te lopen en meer dieren en planten te ontdekken dan op mijn foto's! Zomerbloeiende bloembollen staan erg mooi op terras in potten.

Leucanthemum 'Sunshine Peach' Margriet. Erysimum x allionii 'Constant Cheer' Steenraket, tot ze in hun pot mogen. Rosa 'Planten un Blomen' Roos. Klimplanten tegen gevels zorgen voor extra isolatie.

Hier zitten nog 4 planten te wachten, muurbloem. Het is de bedoeling zaterdag het teveel aan waterplanten uit de vijver te verwijderen en die kunnen we bloemen en planten op het noorden dan even kwijt….

Cortaderia selloana 'Pumila' Dwergpampasgras. Aster novi-belgii 'Marie Ballard' Herfstaster.

Ligging van het balkon en plantkeuze

Pyracantha 'Orange Glow' Vuurdoorn. Planten kopen bij bol. Wintergroene muren met klimplanten wintergroene, klimplanten, soorten, kiezen, kopen, muren, begroeien, planten, plant, winterhard, winterharde, bevriezen, vorst Lees meer.

Dit betekent dat daar geen planten neergezet moeten worden die graag in de zon willen staan.

Dit jaar specifieke soorten besteld bij de plantenkweker. Pyracantha coccinea 'Red Column' Vuurdoorn. Alcea rosea 'Lemon' Stokroos.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. De Hortensia staat er goed bij, blijkbaar is zijn nieuw gekregen plekje goed. Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Erigeron glaucus 'Sea Breeze' Fijnstraal.

De beste planten voor op het balkon

Thymus praecox 'Red Carpet' Kruiptijm. De toestand van het gras in de split vandaag. Sinds meer dan vijf jaar zaten we al met het idee, maar de uitwerking liet steeds op zich wachten.

Alcea rosea 'Lemon' Stokroos. Fargesia 'Black Dragon' Bamboe, zwarte bamboe.

Klimplanten zijn van nature lichtzoekers. Perovskia atriplicifolia' 'Little Spire' Russische salie. Luzula sylvatica 'Onderbos' Veldbies. Bodembedekkers groeien over het algemeen breed uit, dus plaats de plantjes niet te dicht op elkaar.

Update van de border die we dit jaar hebben aangepakt: Alcea rosea mix Stokroos. De meeste planten hebben nu eenmaal zon nodig om zich staande te houden, zo simpel is het, bloemen en planten op het noorden.

Planten op de juiste plaats in de tuin

Ook overal mooie planten, kortom mooi om een keer doorheen te lopen en meer dieren en planten te ontdekken dan op mijn foto's! Verfijnd zoeken in onze plantenshop Dat betekent dat er veel water gegeven zal moeten worden. Heuchera 'Red Lightning' Purperklokje.

Was echt z lelijk en vervallen, verpestte mooie tuinfoto's. Cotoneaster microphyllus Kleinbladige dwerg Phlox paniculata 'Becky Towe' Floks, vlambloem.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com