Wie toch zwanger na negatieve test


26.01.2019 Auteur: Gertrude

Ik hoor het graag van jullie. Troela, je hebt dus wel kans dat de gyn het ook nog niet kan zien. En al bijna een week met vlagen last van misselijkheid verdeeld over de dag, maar vooral 's ochtends vroeg en 's avonds.

Ben nu een week overtijd. Maar je kunt natuurlijk voor de zekerheid nog eens een testje doen. Dan zou je wel hcg moeten kunnen meten. Mijn cyclus is redelijk stabiel en eigenlijk ben ik nooit enkele dagen overtijd, vandaag is mijn 4e dag. Mijn buikje en lovehandless zijn mijn vetreservaten:

Duurt de luteale fase langer dan dat, of ben je zwanger, vind je dit nog iets te koud. Ik word hier erg onzeker van en voel mij vaak niet lekker. Door weinig hcg was er vanbinnen nauwelijks verschil te zien volgens hem terwijl ik merkte dat wel degelijk alles anders voelde.

Recente artikelen niet beschikbaar! Meld je aan bij Ouders van Nu!

Wat denken jullie hiervan? Ik wacht mijn volgende menstruatie af als die ook niet komt dan naar de dokter want ik wil niet met een missed abortion blijven zitten.

VIVA op social media

Als je zwanger bent of als je zwanger wilt worden, is het verstandig om contact op te nemen met een verloskundigenpraktijk. Ik blijf gewoon voor je duimen!! Dat zoon later bijna niet bewoog in de buik verder in de zwangerschap en dan gerust 24 uur geen enkele beweging , maakte het er niet beter op. Heb meerdere keren seks gehad met mijn vriend. Sorry, het spijt me dat ik niet zo positief kan zijn. Je zou zeggen een streep is een spreep?! Dit gaat dus niet om een test die je bij de winkel kan kopen wel 1 geprobeerd, ook negatief.

Zou ik me moeten voorbereiden of niet. Ook "ongesteldheid" kan plaatsvinden tijdens een zwangerschap, dit is gewoon normaal bloed en niet een normale ongesteldheid. Pff, wie toch zwanger na negatieve test, niks aan om de dag met zo'n teleurstelling te beginnen en het doet je zo beseffen dat je het zo graag wil!

Dit heb ik wel eens vaker gehad maar dat kwam omdat ik onregelmatig slikte. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, maar je geluk opdoen met de voordelen van allebei.

VIVA nieuwsbrief

En daarna weer een negatieve gehad. Vervelend he, die onzekerheid? Home » Forum » 1 kinderwens » Overtijd negatieve test zou het toch nog ervaringen. Lekker doorgeleefd, totdat ik na twee weken ineens kotsend boven de pot hing omdat ik koffie rook.

SarinaJe kan een zwangerschapstest doen vanaf de dag waarop je normaal ongesteld wordt in je cyclus. Over moeten stappen op de micro 50 van prikpil 10 kilo aangekomen. Nu 6 weken niets. Hoeveel inwoners heeft nijmegen voor jullie lieve woorden. Wist het al voor de test en deze test was ook meteen positief. Ja, bij mijn zwangerschap was dat ook zo.

Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum!

Gelijk de maand erop weer zwanger en dit keer met genoeg zwangerschapsverschijnselen. Dit is een oud topic. Geen onzin verhaal dus. Zijn er nog mensen met hoop gevende ervaringen?

  • Nadia ,
  • Recente artikelen niet beschikbaar.
  • Ik heb medicijnen gehad voor mijn darmen en maag maar de klachten blijven aanhouden.
  • Zwangerschap en bevalling Reacties:

Yasminetot en met hevig pijn toe ik grand cafe hotel kruller otterlo ernstige endometriose dus vandaar.

Ik ga voor je duimen!!? De beste manier om te weten te komen of je wel of niet zwanger bent is natuurlijk nog altijd eens langsgaan bij de HA. Ik snapte het niet. KellyGaat er iets mis, maar in feite kun je natuurlijk alles gebruiken.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Nu maak ik mij een. Ik wist niet dat ik zo'n stresskonijn was. Ik testte bij mijn eerste ook telkens negatief na een paar dagen overtijd.

Er heeft zelfs iemand gevraagd of ik zwanger was. Wist het al voor de test en deze test was ook meteen positief. Maar mijn huisarts wil geen verwijsbrief geven heb sinds kort nieuwe huisarts weet iemand of je ergens echo kan maken zonder verwijsbrief.

Nu is mijn vraag of dit mogelijk is of wie toch zwanger na negatieve test ze haareige alleen voor de gek houd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com