Volkskrant app niet meer gratis


11.04.2019 Auteur: Arij

Maak een gratis website of blog op WordPress. U kunt de Volkskrant Editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft. In deze update vindt u naast diverse foutoplossingen en visuele aanpassingen de volgende verbeteringen:

Ik kan echt iedereen afraden de VK app te gaan gebruiken. Om onze apps te blijven verbeteren, is uw feedback voor ons van onschatbare waarde. Geef uw vragen en opmerkingen daarom gerust door. Read the first app to HLN. Download the app from NU. Dit betekent één en dezelfde app voor zowel je iPad als je iPhone.

Alleen het woord al. De beste journalistiek nu ook het mooist gebracht. Volkskrant app voor android is waardeloos en het formaat van de krant niet meer van deze tijd.

Je reageert onder je WordPress. We blijven ons best doen om voor jullie de beste apps te maken.

Wat is er nieuwe in deze versie? Gebruikt u deze app met veel plezier?

Waarom dit initiatief?

Feedback kunt u insturen via het menu in de app. In deze update verhelpen we fouten die de stabiliteit voor veel gebruikers verbeteren. Deze biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versie. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Indien u geen abonnee bent, kan u de digitale krant aankopen via uw iTunes account.

Daarnaast is een groot aantal bugs verholpen en kleine verbeteringen doorgevoerd. Gebaseerd op de feedback die we ontvingen, zitten in deze update verschillende technische oplossingen, optimalisaties en een aantal bug fixes.

  • Uw feedback is voor ons van grote waarde om onze apps te blijven verbeteren. Jan 30, Version 5.
  • Het was toch altijd alleen maar voor de hoofdartikelen. Read the first app to HLN.

De app geeft u onbeperkt toegang tot alle journalistiek van de Volkskrant op uw smartphone, volkskrant app niet meer gratis, deze nieuwe app is nog steeds tergend langzaam op mijn iPad2 bladeren en inzoomen rotterdam to brussels midi train sloom.

Daar zit een idee achter. We zijn continu bezig om de app te ontwikkelen om u een betere leeservaring te geven. Hoi, altijd urgent en actueel. De komende weken blijven we de app verder ontwikkelen en uitbreiden met functionaliteit! Maar daar speelden deze problemen niet.

Screenshots

Voordat jullie met nieuwe en andere versies aan de slag gaan: Via menu buttons you will find the latest and best-read pieces easily reduced. In deze update zijn de volgende zaken toegevoegd: Daarnaast blijkt dat het publiek meer geld over heeft voor de 1 op 1-vertaling van de krant.

Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid? We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes om het digitaal lezen van de Volkskrant makkelijker te maken. Volkskrant app niet meer gratis versie maakt optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden van de laatste versie van de iPad-besturingssoftware, kijk en luisterervaring.

Deze stap kan indien gewenst overgeslagen worden. Meer informatie over hoe dit werkt vindt u op onze Servicepagina: Op uw tablet heeft u met de Volkskrant Editie de beste lees, iOS 5:, volkskrant app niet meer gratis. Altijd urgent en actueel op uw iPhone U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen.

Account Options

If you want notifications keep you informed of important events. Heeft u tips of suggesties? Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. The best journalism now also been the best.

  • Hier is echter iets anders aan de hand.
  • Onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement vindt u op https:
  • On your tablet, you best read with the Volkskrant Edition, viewing and listening experience.
  • Wat een top update van de app.

De app geeft u toegang tot alle journalistiek van de Volkskrant op uw iPhone, altijd urgent en actueel. Huizen te koop veldhoven dorp deze update verhelpen we fouten die de stabiliteit voor veel gebruikers verbeteren. We horen graag uw feedback via het menu in de app.

Dus dat doe ik nu maar iedere ochtend. In deze update verhelpen we fouten die de stabiliteit voor veel gebruikers verbeteren. Onze excuses voor het ongemak met de recente problemen. Inmiddels al twee maanden lang volkskrant app niet meer gratis waarschijnlijk voor altijd.

Schermafbeeldingen

Uw feedback is voor ons van grote waarde om onze apps te blijven verbeteren. Hier is echter iets anders aan de hand. Family Sharing With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

Bedankt voor het gebruik van onze app. Deze bugfix lost het gevonden probleem meteen op. En nu daar ook een betaalmuur tussen zetten. In deze update is een aantal opmaak problemen opgelost en is de stabiliteit van de app verbeterd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com