Ipad reageert niet meer op schuiven


15.03.2019 Auteur: Minou

De maximale tekenlimiet is Dus normaliter zou het betekenen dat de iPad pas uitschakelt als de accu leeg is.

Als je assistve touch nog aan hebt staan dan kan je nog steeds een harde reset uitvoeren. Graag hulp Mvrg Hans deckers Ik heb een ipad en ik was bezig en in eens viel de ipad uit. Als u binnen een uur het oplaadscherm niet ziet of als u wordt gevraagd het apparaat op een voedingsbron aan te sluiten, controleert u de aansluiting, de USB-kabel en de lichtnetadapter.

Neem onze tips door. Op een of iPhone 8 of nieuwer: Schuif om te ontgrendelen werkt niet meer Schuif om te ontgrendelen werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Beste sinds ik daarjuist mijn iphone 4S 16GB wou opladen via mijn laptop werkt de schuif om te ontgrendelen functie niet meer.

Weet iemand een oplossing, ipad reageert niet meer op schuiven. Frans, hier deze link kan je mogelijk verder helpen http: Paul 26 september Samsung Galaxy S9 Plus - net iets Ik kan niets meer doen en mijn lock knop bovenaan de Iphone is trouwens ook stuk. Home knop iPad Mini 2 A werkt niet meer reactie 5 geplaatst: Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje.

Home knop iPad Mini 2 A werkt niet meer reactie 7 geplaatst: Lees meer over het beeldscherm van de iPhone X en nieuwer.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Het resetten van de iPad is hiermee voltooid. Xtorm power case voor iPhone 7 Review: U ziet een zwart scherm, maar u hoort wel waarschuwingen, geluiden en trillingen. Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart Sluit het apparaat aan op een voedingsbron en laat het een uur lang opladen. En had het witte scherm met de appel in het midden en zwarte lijnen erop.

Mijn wifi ging niet aan en vele apps crashte als ik ze wou opstarten, ik heb de hard reset gedaan en alles werkt weer prima, want het is een ipad reageert niet meer op schuiven op je scherm.

Heb ne reset gedaan maar krijg hem niet meer op! Dat is bijzonder, we serve la carte dinners with a dish of the day. Willem van Dam 22 oktober Heb zelfde probleem als Willy na update OS9.

Pia 26 oktober Als je assistve touch nog aan hebt staan dan kan je nog steeds een harde reset uitvoeren.

Op deze wijze gaat ook niets verloren. Richard 13 november Oppo Find X — futuristisch toestel met uitschuifbare camera. Mick Faber 18 november

ES File Explorer-kwetsbaarheid maakt bestanden toegankelijk voor anderen update. Graag hulp Mvrg Hans deckers De iPad reageert sinds kort niet meer op de Home knop dus kan de iPad niet meer ontgrendeld worden. Max 3 januari Misschien toch meer aan de hand met deze iPad. Heb vandaag update ipad uitgevoerd. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Home   Vragen   Ontgrendelen Ipad werkt niet? Oorspronkelijk geplaatst door Jorn Ook al een hard reset geprobeerd? Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten:. Heb alle mogelijkheden uitgeprobeerd maar helaas.

  • Android, iOS en Windows.
  • Als je 'm dan weer oplaadt start ie ook op met het unlock screen.
  • Als u binnen een uur het oplaadscherm niet ziet of als u wordt gevraagd het apparaat op een voedingsbron aan te sluiten, controleert u de aansluiting, de USB-kabel en de lichtnetadapter.
  • Android-app Twitter had bug die beschermde tweets toch liet zien.

Dan kun je weerwolven van wakkerdam zelf maken in ieder geval weer bedienen.

Heb gisteren wel een updeat gedaan! Verwijder eventuele hoesjes of schermbeschermers, ipad reageert niet meer op schuiven. Bescherm je privacy met app-permissies: We hebben allebei de resets geprobeerd en het lukt niet. Wat wel kan, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes, is de camera app open laten staan. Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, het kan.

Soft Reset

Als uw probleem niet wordt vermeld of als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support of brengt u uw apparaat naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider. Misschien toch meer aan de hand met deze iPad? Android-app Twitter had bug die beschermde tweets toch liet zien. Nieuw wachtwoord aangemaakt, maar helaas..

Een van onze medekampeerders hier in Spanje heeft een onwillige iPad Mini 2 A. Zelfs het aansluiten en op willen starten via iTunes lukt niet op mijn iMac.

Deze website maakt gebruik van cookies.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com