Hoe maak je een lampion voor halloween


11.01.2019 Auteur: Zora

Dit wordt enkele malen per dag ververst. Voeg link toe ×.

Je stapt met een klik weer uit. Maximaal eens per week ontvang je het beste van Yoors per email. Een aantal ideeën voor het eenvoudig maken van een lampion voor 11 november. Yoors Inloggen Wat is Yoors? Hieronder vind je ideeën voor lampions en hoe je in je klas met Sint Maarten bezig kunt zijn!

Bestrijk vervolgens de hele lampion met lijnolie, en maak een bovenkant en bodem van karton.

Hoe maak je ze zelf. Een lampion maken van een leeg glazen potje. Vervolgens ga je de ballon versieren dus tot de streep met papier dat door behanglijm is gehaald. Een site met leuke artikelen omtrent vrije tijd besteding, maar ook tips en weetjes omtrent de opvoeding.

Nu je alle puntjes hebt gezet kun je op die plekken een the bachelor robbert jonkheer boren.

Bestrijk vervolgens de hele lampion met lijnolie, en maak een bovenkant en bodem van karton. Bij onder andere speelgoedzaken. Sinterklaasliedjes van vroeger luisteren jun 7,
  • Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld.
  • Waar vind ik gratis haakpatronen?

Hoe beginnen we?

Nog een eenvoudige en makkelijke manier om zelf een lampion te maken is met een leeg glazen potje. Je kunt de kinderen ook een thema te geven, maar dit is voor ieder voor zich!

Heel simpel en heel doeltreffend; je kunt er bijna alles mee maken in elk thema. Om het potje aan het lampionstokje te hangen kun je eventueel het dekseltje gebruiken Deze kun je in dezelfde kleur verven als het potje zelf of apart versieren. Onderstaand potje is beplakt met figuurtjes, dit zorgt ook voor een leuk effect.

Als je voor overtrekpapier kiest i. Zie afbeelding 4 voor het eindresultaat.

Meestal worden draagbare lampionnen zelf gemaakt op school, maar ze zijn ook te koop. Een aantal ideen voor het eenvoudig maken van een lampion voor 11 november, hoe maak je een lampion voor halloween. Ze kunnen bijvoorbeeld de letters uit hun eigen naam gebruiken.

Achter elke vorm wordt een gekleurd stukje vliegerpapier geplakt. Hiermee kun je bijna alles maken. Bij deze lampion worden de verschillende onderdelen aan elkaar geregen met touw?

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Pak een leeg groenteblik en maak de bovenkant met een blikopener helemaal open. Uit vellen gekleurd A4-papier worden de huisjes, sterren, … geknipt. Superleuke kinder kerstliedjes nov 30, Op de bodem van het zakje kun je het kaarsje plaatsen, eventueel kun je de bodem nog verstevigen met een stukje karton.

Het zakje kan verder nog op allerlei manieren worden versierd met bijvoorbeeld linten en strikjes. Waar vind ik gratis haakpatronen. Ik denk dat je deze ook wel met de kinderen uit groep 2 kunt maken. Home Knutselen Sint Maarten Lampion van blik. Wil je liever een wat langere lantaarn dan gebruik je alle delen van de verpakking, wil je hem wat kleiner laat dan wat delen weg.

Berichtnavigatie

Ze kunnen bijvoorbeeld de letters uit hun eigen naam gebruiken. In Azie worden ze op veel festivals gebruikt. In ons voorbeeld hebben we een aantal waxinelichtjes op batterij geplaatst en een lampionstokje met een fel wit lampje gebruikt. Ikea verkoopt ook lampekappen van handgemaakt papier die aan lampionnen doen denken.

Op deze site kun je stap voor stap bekijken hoe je deze lampion moet maken. Ze kunnen bijvoorbeeld de letters uit hun eigen naam gebruiken, hoe maak je een lampion voor halloween.

Die maken ze superdecoratief met rood en goud, Dat is dat doorzichtige gekleurde papier. Sinterklaas krans maken nov 18, draken en sierlijke letters. Week vervolgens in water het etiket van het blik los. Heel simpel en heel doeltreffend; je kunt er bijna alles mee maken in elk thema.

Uitgebreid Antwoorden Uitbreiden Antwoorden.

Wij wensen je weer veel succes met het maken van een lampion van blik, maar vooral veel knutsel plezier gewenst! We gaan nu de verpakking in diverse stukken snijden. Vervolgens ga je de ballon versieren dus tot de streep met papier dat door behanglijm is gehaald.

Geeft een mooi effect. Als je Ok klikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Wil je het droogproces versnellen dan kun je een fhn gebruiken. Dit is in verschillende formaten te krijgen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com