Bonte avond spel volwassenen


14.03.2019 Auteur: Jolisa

Het kunnen heel algemene woorden zijn, zoals kinderen, auto of vakantie, maar het kunnen ook woorden zijn die specifiek zijn toegespitst op het feestvarken en de reden van het feest. Staat iedereen die niet gepakt is weer achter een lijn waar ze veilig zijn dan begint het weer opnieuw zodra iemand 'Hollandse leeuwen!

De spelleider dicteert het begin van een zin en alle spelers mogen die zin zelf afmaken. Boven een gat in de grond of boven een stookplaats worden op dezelfde hoogte twee draden gespannen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Geheel achterin het vak op de achterlijn komen met gelijke tussenruimtes de 5 pionnen te staan, dit ook in het andere vak.

Doe het echter niet te lang want van blazen kun je hoofdpijn krijgen of zelfs misselijk worden.

Als een kado van een gast wordt gekozen, bonte avond spel volwassenen, heeft gewonnen. Teken met krijt 2 lijnen paralel aan elkaar. Aan het begin en het einde staat een emmer. Degene die binnen n minuut de meeste wasknijpers bij de ander weet te vinden en te pakken, mag deze opnieuw kiezen voor uitpakken of wegpakken!

Wanneer de afspraken zijn gemaakt stellen de teams zich op de tegenovergestelde lijnen op.

Alle deelnemers gaan op de grond zitten.

Tips en ideeën

Wel is de regel dat je maar een pion per keer mee mag nemen!!! Speel dit spel tot echt iedereen aan de beurt is geweest of vraag na een bepaalde tijd waar de zin nu is en laat die persoon de zin uitspreken.

Wie haalt als eerste 5 punten. Dit spel kun je niet erg lang doen, want je snapt dat dit leuke spel na een lange tijd intensief blazen niet meer leuk is. De eerste begint een ter plekke verzonnen verhaal te vertellen en op een spannend punt stopt hij. Je kunt dit natuurlijk ook spelen met plaatsnamen, jongensnamen, automerken enz.

  • Wanneer je fles wordt omgeschoten is het dus zaak om hem zo snel mogelijk weer rechtop te zetten zodat je zo min mogelijk water verliest. Er zijn veel manieren waarop je een quiz kunt doen:
  • Je hebt een tafel nodig, met een bord vla drinken en tanden borstel ofzo..

De spelleider dicteert het begin van een zin en alle spelers mogen die zin zelf afmaken, bonte avond spel volwassenen. Tips en ideen Wie gevraagd is een stukje te doen, wil natuurlijk met iets leuks, expect a masterpiece, en gebruik de extra inkomsten om schulden af te lossen.

De twee bonte avond spel volwassenen proberen alle ballen uit het veld te gooien terwijl de spelers daarbuiten ze weer terug gooien. Een leuk programma voor een winteravond is een filmmarathon.

Na het startsein vullen de spelers zo vlug mogelijk hun waterpistool en proberen de balletjes van de flessen te schieten. Alle spelers krijgen evenveel bierviltjes.

Dan gaat het erom wie het eerste de wol van de tegenstander heeft veroverd. Gaat er iets mis? De spelers gooien de bal zo snel mogelijk over. Zing een duet met iemand anders Doe jezelf voor als een bekende artiest overdrijf en playback een feestelijk lied Ga voor de grap volksdansen, of doe met elkaar bijv.

Degene die als laatste nog een sok aan heeft is de winnaar, bonte avond spel volwassenen. Wie haalt als eerste 5 punten. Veel plezier in elk geval vast. De aap wordt weer teruggehaald. Die cirkel stelt een plas water voor. Dan 2 stoelen achter de tafel dekken.

Van elke partij krijgt een speler een bal. Een geblindoekte speler zoekt in de kring naar een ander. Met in die hand een pen schrijft hij iets op het papier.

Dan moet de spion wl de maarschalk tikken en niet andersom, bonte avond spel volwassenen. Staat iedereen die niet gepakt is weer achter een lijn waar ze veilig zijn dan begint het weer opnieuw zodra iemand 'Hollandse leeuwen.

Maar het ging niet allemaal goed onderweg. Het is dus niet altijd het slimste om bonte avond spel volwassenen het doosje op te pakken, want dan zou je wel eens kunnen worden getikt. Alle spelers binden met een stuk touw een ballon vast aan hun rechtervoet. De spelleider noemt een afkorting en het team dat als eerste de afkorting kan verklaren krijgt een punt.

Ook wanneer je moeite hebt om voor een groep te spreken is het verstandig om niet voor een stukje te kiezen waarbij je steeds voor en met het publiek moet praten. Daar heb je eigenlijk 4 mensen voor nodig, en misschien nog 2 die dan een laken o.

De handen mogen daarbij niet gebruikt worden. Iemand die beide sokken kwijt is is af. Degene, die het dichtst in de buurt van het goede aantal zit, is de winnaar. Maar er bleven er genoeg over en daar kwamen ze al aan in het hoge noorden.

Vantevoren spreek je af wie dat mogen doen:. Iemand die beide sokken kwijt is is af. De tikker staat in de hoek van het speelveld met een lint of das in de broekrand als een soort staart.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com