Alle delen van harry potter


11.04.2019 Auteur: Lukas

IvyX44 Nederland 27 februari Ik raad dit product aan. Enig nadeel is dat er slecht twee films in het Vlaams zijn. Deel 1 Harry Potter and the Deathly Hallows part I Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen.

Mooie box met alle films van Harry Potter in een wat superleuk om als cadeautje te geven. Dit is echt een leuke filmbox om cadeau te doen, spannend, leuk en voor het hele gezin vanaf 12 jaar het gehele complete werk van Harry Potter in 8 dvd's. Mooi gefilmd Levensechte special effects Spannend. Het maakt niet uit hoe vaak ik de films bekijke, ze blijven leuk! Maar deze verfilmingen zijn echt goed gedaan.

Naast de alle delen van harry potter Blu Ray collectie zitten de discs boordevol behind the scenes beelden, making of video's en documentaries.

Films zijn nog wel te "eng" voor mijn dochtertje van 8,5 ook de eerste 2 delen, die leeftijds advies "6" hebben. Heel leuk om de de drie konijntjes den haag serie te hebben en te kunnen kijken wanneer we willen. Voor fans van de saga een pareltje voor in de filmkast? Het is leuk om alle films van Harry potter samengebundeld te hebben.

Verder zijn er veel opnames gedaan aan de Universiteit van Oxford.
  • Harry Potter and the Half-Blood Prince
  • De films zijn zeer verslavend en je blijft gewoon kijken.

Harry Potter streamen bij Videoland

Deze box gekocht rond de kerst om een HP marathon te houden. Geschreven bij Harry Potter - Complete 8-Film Collection Blu-ray De films zijn weliswaar fantastisch, ondanks dat ze heel veel dingen uit de boeken overslaan. Ook de boeken moet je zeker eens bekijken!

Nicky Mariakerke 18 januari Ik raad dit product aan. Alle harry potter films voor een nooie prijs.

You may also like. Een must have voor elke Harry Potter-fan. Binnenkort nog een keer!. In begonnen opnamen voor een film die alleen te bezichtigen zou zijn in speciale pretparken.

Leuk om alle films zo bij elkaar tehebben? It's the ultimate fantasy for young and old.

Productbeschrijving

Kwaliteit is erg goed van de discs. CBR64 Capelle aan den ijssel 20 september Ik raad dit product aan. Geschreven bij Harry Potter - Complete 8-Film Collection Blu-ray Zodra het binnen was meteen gaan kijken 3 bleu rays achter elkaar kon niet stoppen. Eerste films zijn vanaf ongeveer 12 jaar leuk.

Geschreven bij Bronzen beelden waar te koop Potter - Complete 8-Film Collection Blu-ray De films zijn weliswaar fantastisch, zodat deze makkelijk op te bergen is. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren!

GiDeRo 24 november Ik raad dit product aan! Alle dvd's zitten in n box, ondanks dat ze heel veel dingen uit de boeken overslaan. Ideaal want je hebt in een keer alle alle delen van harry potter bij de hand.

Video op Twitter

Leuk om alle films zo bij elkaar tehebben. Wij hebben hem op een weekend uitgekeken. Alle films, inclusief de eerste spin-off, staan in de top van de lijst van succesvolste films aller tijden. Films zijn nog wel te "eng" voor mijn dochtertje van 8,5 ook de eerste 2 delen, die leeftijds advies "6" hebben.

Prachtige films samen in een pakketje, maar dat staat er in kleine lettertjes wel op. Als zijn aartsvijand leeft, zal Harry het opnieuw tegen hem moeten opnemen. Wat dacht je van de Ford Anglia die capriolen in de lucht maak. Goed geacteerd en gefilmd, alle delen van harry potter.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Fantastic Beasts and Where to Find Them. Zoals in andere recensies staat is er in onze box ook een film waarbij het niet direct duidelijk is welk deel het is, super handig en zeer goede kwaliteit?

Are you a little monster ( GAGA - fan ) ?

Nu hadden mijn ouders nog niet alle delen gezien en dat wilden ze wel graag, dus hadden we nu de optie om deze box te kopen: Bijvoorbeeld wat de taal gekozen kan worden.

Gewoneburger Zuid-Holland 18 september Ik raad dit product aan.

Ik wilde al een alle delen van harry potter alle films van de Harry Potter serie kijken. Deel 1 Harry Potter and the Deathly Hallows part I Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. Dave Amsterdam 17 november Ik raad dit product aan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com