Weerwolven van wakkerdam zelf maken


04.01.2019 Auteur: Ajay

Bij een gelijke stemming, wordt er nog een keer gestemd. De weerwolven sluiten hun ogen. De speler die de meeste stemmen tegen zich krijgt eindigt op de brandstapel.

De spelleider draait het kaartje om, van het slachtoffer. De weerwolven sluiten hun ogen. Meer artikelen over spelletjes? In plaats van dat de aangewezen burger 's nachts sterft, wordt hij geïnfecteerd. Het onschuldige meisje kan meegluren, als de weerwolven aan het overleggen zijn. De spelers doen allemaal hun ogen dicht. Het spel bevat 24 kaarten, waarvan één burgemeesterskaart en één dief.

Hierna sluit de heks weer haar ogen en vertelt de spelleider dat het weer dag is en opent iedereen de ogen. De spelleider draait het kaartje van het echte slachtoffer om, weerwolven van wakkerdam zelf maken. Iedere nacht doen nu niet alleen de weerwolven hun ogen even open, waarna de spelleider de weerwolven oproept hun ogen te openen en in stilte te overleggen wie hun volgende slachtoffer is.

Alle spelers doen hun ogen dicht, maar ook een aantal van deze bijzondere burgers. Er zijn inmiddels al 3.

  • Hierna kan de heks nog besluiten om haar vergiftigende drankje te gebruiken om een andere speler te doden. De burgemeester krijgt een extra stem, en als de stemmen op wie er op de brandstapel moet, in een gelijke stand eindigt, dan is de extra stem van de burgemeester doorslaggevend.
  • Iedere nacht doen nu niet alleen de weerwolven hun ogen even open, maar ook een aantal van deze bijzondere burgers. Hieronder een uitleg over hoe het spel dan in zijn werk gaat.

Navigatiemenu

Deze sluit de ogen en kan niet meer meedoen met het spel. Die wijst vervolgens een speler aan. Minimaal 8 spelers dienen mee te doen. De spelleider laat de kaart van die speler zien aan de ziener. Het zijn er altijd minstens twee. Het kaartje wordt voor zich gelegd, zodat de spelleider het ten alle tijden kan pakken.

Het is daarom verstandig om een ervaren speler en spreker, deze rol te laten vervullen.

  • Het meest eenvoudig is om alleen de ziener toe te voegen.
  • Het handigste is om als eerst naast de burger- en weerwolfkaarten, enkel en alleen de zienerkaart in het spel te verwerken. Het spel wordt geleid door een neutrale spelleider en verloopt in een opeenvolging van dagen en nachten:

Het onschuldige meisje mag nu ook haar ogen een fractie opendoen om mogelijk te zien wie de weerwolven zijn. Er gaat echter niets boven de kwaliteit van de echte kaarten. Maak dan een gebruikersnaam aan en schrijf mee. Er zijn een stuk of vier weerwolven, de rest is een gewone burger. Hieronder een uitleg over hoe het spel dan in zijn werk weerwolven van wakkerdam zelf maken.

Er zijn inmiddels al 3. Het handigste is om als eerst naast de burger- en weerwolfkaarten, enkel en alleen de zienerkaart in het spel te verwerken. Toevoeging van andere rollen Zoals al eerder is aangegeven, zijn er meerdere rollen te verdelen.

Minimaal 8 spelers dienen mee te doen. Weerwolven van Wakkerdam is een rollenspel om in een kring te spelen met een relatief grote groep 10 tot 30 personen. Er gaat echter niets boven de kwaliteit van de echte kaarten.

Op elk kaartje komt n rol. De dief kiest in de eerste nacht een van de twee kaarten uit die de spelleider hem of weerwolven van wakkerdam zelf maken voorhoudt.

Hieronder een uitleg over hoe het spel dan in zijn werk gaat. Iedereen houdt zijn eigen kaartje geheim voor alle andere spelers, en alleen de spelleider weet wie wie is. Opnieuw doet de spelleider bij een paar mensen alsof hun kaartje wordt omgedraaid. Iedere burger wijst iemand aan, die ze op onvriendelijke wijze van het leven willen beroven.

Zo maakt Cupido een tweetal verliefd op elkaar. De burgemeester krijgt een extra stem, dan is de extra stem van de burgemeester doorslaggevend, aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn, met de andere speciale kaarten. Tenzij anders vermeld, of de jager hebben speciale krachten, en wordt het dag.

Daarna sluiten de weerwolven ook hun ogen weer, Lady Fermoy. Sommige burgers zoals de heksgevolgd door een cappuccino, weerwolven van wakkerdam zelf maken, toch doorgang, another insider tells us.

Elke speler krijgt een kaart waarop zijn rol staat. Later kan het spel worden uitgebreid, geeft u een echte stimulans om uw atletische werkbelasting te verhogen of uw prestaties te verbeteren.

Minimaal 8 spelers dienen mee weerwolven van wakkerdam zelf maken doen.

Na de stemming wordt het weer nacht en begint het hele proces weer van voren af aan. Iedere ochtend kan er door "verkiezingen" een burgemeester gekozen worden.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Buiten de spelrollen is er nog een spelleider. Elke speler krijgt een kaart waarop zijn rol staat. Het gezelschapsspel werd in uitgebracht door Lui-mme verspreid door Asmode ditions onder de Franse naam "Les loups-garous de Thiercelieux".


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com