Spelletjes met gekleurde balletjes


10.01.2019 Auteur: Didi

Schiet de juiste kleuren bij elkaar om de kleuren weg te spelen. Draai de cirkel rond zodat je de ringen van de juiste kleuren bij elkaar kunt zetten. In dit spel ben jij de manager van een voetbal team.

Laat het balletje vallen uit de helikopter en zorg ervoor dat het op de juiste plek terecht komt. De bronzen S bubbles kunnen alleen worden verwijderd met de lichtblauwe. Denk goed na en zet de voorwerpen in het level. Schiet alle furry dingen weg en probeer er zoveel mogelijk van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen. Schiet met de bubbel alle balletjes kapot en richt goed zodat je door kan naar het volgende level.

Schiet in bubbelshooter zoveel mogelijk combinaties van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur. Inca Quest x gespeeld. Zorg ervoor dat de 2 dingen die rond zweven niet kunnen ontsnappen. Probeer zoveel mogelijk smileys tegen elkaar te schieten.

  • Beadz x gespeeld.
  • Maak het balletje de kleur van het voorbeeld. In de set zitten honderd stuks in vier verschillende kleuren.

Speel nu spelletjes die met een bal te maken hebben

Kan jij alle 32 levels uitspelen? Ik vraag mij toch af hoe sommige aan die hoge score geraken? Bubble Witch een leuk bubbels spel. In Scriball moet je de gele bal naar het groene stipje krijgen. De drie fascinerende hangende speeltjes, waaronder een luxueus zachte bal met een belletje, een bewe Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje.

Snij de stukken hout door en ook de koorden om de bal langs de ster naar de koperen cirkel te krijgen.

Kan jij alle kleurtjes wegspelen. Schiet in bubbelshooter zoveel mogelijk combinaties van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur. Draai ze goed en stapelen maar. Xballs Behendigheid Spellen 4,7 Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken, spelletjes met gekleurde balletjes. The Adventures Of Balley.

Over Gekleurde Ballen

Maak match-3 combinaties om alle hapjes weg te spelen. Kijk wel uit dat je niet valt. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen. Stuur het geheime wapen door de puzzel heen door gebruik te maken van magnetische velden.

Probeer in elk level alle bubbels te raken met het stipje. Plaats alle voorwerpen op de juiste plaats zodat het balletje naar de emmer kan rollen?

Heb een keer 1. Als je schiet en er zijn er 3 of meer bij elkaar zullen ze verdwijnen. Elke wat doet een prostaat dat je een spelletjes met gekleurde balletjes raakt wordt deze in tweeen gesplitst. Bij 3 of meer vandezelfde kleur bij elkaar zullen de ballen verdwijnen!

Dan is dit echt het spel voor jou! Gebruik voor plastic en geen pijnlijke accessoires speelgoed. Speel met je eigen rubberbootje en probeer de tegenstander zoveel mogelijk te raken zodat zijn boot kapot gaat. Je kan de blokken en ballen van vorm veranderen om ze te verplaatsen. Je kan met de muis proberen te schieten, maar die heeft een afwijking.

  • Maak daarna de bubbles kapot en pak wat eruit komt.
  • Verplaats deze om het pad van de moleculen aan te passen zodat ze de juiste kant op rollen.
  • Het moeten wel de juiste kleuren zijn anders krijg je een ontploffing.
  • Bubble Shooter is een bubble spel als geen ander.

Probeer via de bubbles zo hoog mogelijk te komen, spelletjes met gekleurde balletjes. Gooi de gouden bal in de richting waar je heen wil gaan en klik op het juiste moment om te teleporteren. Bescherm de witte bal in het midden door de andere ballen weg te ketsen in Zwingo. Je kan alle kanten op met de bal en je kan tegen de muur aan botsen. Zorg werken met behoud van bijstandsuitkering iedereen goed dronken wordt behalve jij.

Probeer al de kandelaren in lichterlaaie te zetten door er op te schieten met vuurballen. Tropix Pengapop Tropix Pengapop Richt met de muis.

Maar mis niet want dan komen er veel bij. Eerst leer je de balletjes en hun krachten kennen. Flower Power Denk Spellen 1,8 Dit is een grappige variant op Bubbles waarin je gaat voorkomen dat de tuin overgroeid raakt.

Je kan de bubbels van baan laten verwisselen en zo proberen er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen.

Op die manier werk je jezelf een weg naar boven. Kun jij alle dobbelstenen wegspelen voordat de slangen bij het eindpunt We waarderen jou als trouwe Startgames speler enorm. Kijk wel uit voor de spoken!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com