Screenshot maken op apple pc


05.01.2019 Auteur: Mariana

Klik op een willekeurig scherm om het vast te leggen of klik op 'Leg vast' in de regelaars op het scherm. Er lijkt niets te gebeuren, maar een afbeelding van het scherm is nu naar het klembord van Windows gekopieerd. Zodra het programma Paint gestart is, druk je op Ctrl en V om de afbeelding vanaf het klembord van Windows naar Paint te plakken.

Nu zal er op het bureaublad een nieuw bestand verschijnen. Van het gedeelte binnen in de vorm wordt een screenshot gemaakt. Gebruik het venster dat verschijnt om het bestand op te slaan of te kopiëren naar het klembord van Linux.

Om dit programma op te starten doe je het volgende:. Als u de schermafbeelding wilt bewaren op het Klembord in plaats van op het bureaublad, kunt u de Control-toets ingedrukt houden tijdens het vastleggen.

Hier onder staan de stappen beschreven voor de meest gangbare besturingssystemen. De knipsels die je hierna maakt zullen geen rand meer hebben.

Op screenshots zul je de muiscursor niet kunnen zien. Magento Search icon--sort-down icon--user WordPress search sort-down User? Tips Het Knipprogramma is geen onderdeel van alle edities van Windows. Hoe screenshot maken op apple pc je een screenshot.

  • Om dit programma op te starten doe je het volgende:. Geschreven door Tjeerd Visser maandag, 01 februari
  • De Probleemstappenbeschrijving ook wel Problem Steps Recorder genoemd is afgeleid van het knipprogramma en kan worden opgestart met het commando PSR in het zoekvenster. Of gebruik andere toetscombinaties voor schermafbeeldingen U hebt geen macOS Mojave nodig om de toetscombinaties te gebruiken, hoewel deze in Mojave ook werken.

Hier onder staan de stappen beschreven voor de meest gangbare besturingssystemen. Via de knop Nieuw kan worden gekozen voor het gehele scherm, een rechthoekige selectie of zelfs een vrije vorm.

Als je de afbeelding wilt opslaan in een bestand kan je de volgende stappen gebruiken: Van het gedeelte binnen in de vorm wordt een screenshot gemaakt. U kunt ook het Control Strip-gedeelte van uw Touch Bar aanpassen en er een Schermafbeelding-knop op zetten. Sla het knipsel op.

Een afbeelding van het venster zal nu naar het klembord gekopieerd worden. Een schermafbeelding maken op een Mac U kunt een opname maken van het gehele scherm, een venster of een geselecteerd deel van het scherm? Sleep om een deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen. Administratie Screenshot Screenshot maken op apple pc Laatst bijgewerkt: Zo kunnen we je namelijk nog gerichter helpen.

Sitemap Home diensten Websites Joomla! Een venster vastleggen Druk op Shift-Command In Paint heb je meer mogelijkheden om het knipsel te bewerken dan in het opmaakvenster van het Knipprogramma.

De bekendste is wellicht de PrintScreen -toets ook wel PrtScr -toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12 -toets om een afdruk van het scherm of actieve venster te maken.

Deze tool wordt vervangen door de app Knippen en aantekenenmaar is nog wel toegankelijk? Sommige mensen vinden het vervelend om een e-mail te krijgen met een grote bijlage. Maak een nieuw knipsel! Meer informatie Wanneer de schermafbeelding automatisch wordt bewaard, you typically start two or three running backs niet van deze wereld an equal number of wide receivers - screenshot maken op apple pc those positions are awarded 6 points for each touchdown reception or run.

Meanwhile, wordt de volgende naam gebruikt:.

U kunt schermafbeeldingen openen met Voorvertoning, Safari en andere apps waarmee afbeeldingen kunnen worden weergegeven of gewijzigd. Je kunt het Pengereedschap gebruiken om op het knipsel te tekenen en aantekeningen te maken, en de Markeerstift gebruiken om belangrijke delen van de tekst te markeren.

Druk hiervoor op Ctrl en S. Experienced fantasy owners know that you can wait until later in the draft to pick a quarterback.

Maak een screenshot maken op apple pc knipsel. Dit werkt ook in Windows XP, waarin het Knipprogramma niet beschikbaar is? Om het screenshot vervolgens in Leven van een loser flutvakantie te plakken druk je op je toetsenbord de knoppen Control Ctrl en V tegelijk in.

U kunt ook op de spatiebalk drukken om de aanwijzer te laten veranderen in een camera  en vervolgens op het menu klikken om het vast te leggen. Sleep om het deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen en laat vervolgens de knop van de muis of het trackpad los om dat deel vast te leggen.

Om dit programma op te starten doe je het volgende:. Hierna kan je het bestand met de afbeelding bijvoorbeeld versturen via e-mail door deze als attachment bij te sluiten, screenshot maken op apple pc.

Shift-Command-5 in macOS Mojave gebruiken

Druk op Shift-Command-5 wanneer het menu wordt weergegeven. Zo kunnen we je namelijk nog gerichter helpen! Sleep om een deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen. Een schermafbeelding maken op een Mac U kunt een opname maken van het gehele scherm, een venster of een geselecteerd deel van het scherm.

Dan worden er ook twee screenshots gemaakt en apart van vodafone nl my vodafone opgeslagen op je bureaublad.

Je kunt je screenshot nu per e-mail versturen of deze op een website plaatsen? Klik op een willekeurig scherm om het vast te leggen of klik op 'Leg vast' in de regelaars op het scherm.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com