Leuke en makkelijke haarstijlen voor school


26.03.2019 Auteur: Sumeya

Dan blijft het bij een eenvoudig staartje of vlechtje. Ik zal moeten afwachten en voorlopig het bij ge√Įnspireerd raken houden kan altijd nog met mijn eigen haar aan de slag haha.

Voor dit eerste kapsel zijn aardig wat elastiekjes gebruikt.

Om te beginnen heb ik aan de voorkant zeven staartjes naast elkaar gemaakt. Ziet er net iets ingewikkelder uit dan de eerste versie. Het gaat al iets beter, maar vooral in het begin is het nog even lastig. Wat ontzettend leuk dat je even komt gluren. Is echt zo leuk het vlechten van haren.

Van voren lijkt het een simpele staart maar van achter is het een mooi vlechtwerk. Een invlecht is vaak zo gemaakt, leuke en makkelijke haarstijlen voor school.

Dit doe je vervolgens ook aan de andere kant. Je hangt met je hoofd voorover, je begint met vlechten vanuit de nek naar de kruin en op je kruin maak je een staart.

Vervolgens heb ik aan de achterkant het haar verdeeld in twee grotere staartjes en gelijk vastgezet met een elastiekje.

Voor een duidelijke uitleg, met beeld verwijs ik je graag naar dit filmpje. Deze vlecht had ik eerder ook al geprobeerd, maar was echt een ramp. Onze favoriet was de op zijn kopse vlecht eindigend in een staart.

Berichtnavigatie

Vervolgens heb ik aan de achterkant het haar verdeeld in twee grotere staartjes en gelijk vastgezet met een elastiekje. Dit heb ik hier niet gedaan omdat het daar nog eigenlijk nog te kort voor is. Definitief geen haartjes in het gezicht. Het gaat al iets beter, maar vooral in het begin is het nog even lastig. Tot zover een nieuwe serie met vijf kapsels. Als je klaar bent kan je er voor kiezen om het voorzichtig iets uit elkaar te trekken zodat het duidelijker een visgraat vlecht wordt.

Zo ga je helemaal door tot je bij het andere oor beland en daar een groter staartje maakt.

  • Vraag me soms dan wel af of ze zich daar dan niet verveelt.
  • Verder merk ik dat doordat ze zulke donkere haartjes heeft het soms lastig te zien is.

Wat heerlijk om te zien!. Dit heb ik staartje voor staartje gedaan en eerst even ingedraaid dit kan je ook insmeren met wax om pluizen te voorkomen. Toen ik op de basisschool zat maakte mijn mamma ook altijd kunstwerkjes van mijn haar. Dit heb ik hier niet gedaan omdat het daar nog eigenlijk nog te kort voor is. Een invlecht is vaak zo gemaakt. Goed leuke en makkelijke haarstijlen voor school de volgende vier zijn ook al getest en komen waarschijnlijk in december online.

Je begint met een scheiding te maken in het haar en bind een deel samen in een elastiekje zodat het niet in de weg zit. Dan blijft het bij een eenvoudig staartje of vlechtje.

Makkelijke haarstijlen voor school

Onze favoriet was de op zijn kopse vlecht eindigend in een staart. Klinkt ingewikkeld maar is het niet. Dit doe je vervolgens ook aan de andere kant.

Vervolgens maak je bovenaan de andere helft een staartje, trekt het elastiekje een klein beetje los en haalt het staartje onder het elastiekje door. Die eerste kende ik niet, haalt dit weer onder het elastiekje door en maakt een derde staartje. Vervolgens maak je een tweede staart met een extra pluk haar erbij, ga ik aankomende tegen zwarte piet argumenten ens uitproberen.

Van voren lijkt het een simpele staart maar van achter is het een mooi vlechtwerk. Als je er eerst een staartje van maakt gaat het al iets makkelijker, leuke en makkelijke haarstijlen voor school.

Zo ga je helemaal door tot je bij het andere oor beland en daar een groter staartje maakt. Bij het rechtse staartje heb ik de vier staartjes die voor aan de linkerkant zitten erbij gevoegd. Vervolgens maak je bovenaan de andere helft een staartje, trekt het elastiekje een klein beetje los en haalt het staartje onder het elastiekje door.

  • Regelmatig zijn er toch dingen die niet van de grond komen.
  • En dat terwijl andere meisjes met superschattige peuter kapsels aankomen vol staartjes, vlechtjes en andere frutsels.
  • Is dat op de peuterspeelzaal wel anders.
  • Voor een peuter mag ze niet klagen, maar hoop dat ze snel nog langer worden.

Is dat op de peuterspeelzaal wel anders. Met onder andere een vissengraat en heel veel staartjes. Ziet er net iets ingewikkelder uit dan de eerste versie. Het schiet maar niet op, hihi. Het voordeel daarvan is niet alleen dat het niet in het gezicht gaat hangen maar ook prima werkt om luizen te voorkomen. Nederlandse films kijken app invlecht is vaak zo gemaakt. Tot slot een staartje of knotje aan de achterkant en klaar, leuke en makkelijke haarstijlen voor school.

Post navigation

Ziet er net iets ingewikkelder uit dan de eerste versie. Goed nieuws; de volgende vier zijn ook al getest en komen waarschijnlijk in december online. Verder merk ik dat doordat ze zulke donkere haartjes heeft het soms lastig te zien is.

Je begint met een klein staartje precies boven het oor. Een invlecht is vaak zo gemaakt. Is echt zo leuk het vlechten van haren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com