Kan word bestand niet openen


12.04.2019 Auteur: Isra

Andere documenten en programma's controleren Soms worden deze problemen veroorzaakt door andere factoren dan een beschadigd document. Weet u zeker dat u de geselecteerde koppelingen wilt verbreken? Hier volgt een lijst met documentelementen in bestanden die in Word en zijn gemaakt en die anders werken als ze worden geopend in Word

Wijzig de naam van de algemene sjabloon Normal. Klik op Alles wijzigen. Als uit een van deze stappen blijkt dat het probleem niet door het document wordt veroorzaakt, moet u de probleemoplossingsprocedure uitvoeren voor Word, het Office-pakket of het besturingssysteem dat op de computer wordt uitgevoerd.

Volg de stappen voor het besturingssysteem dat u gebruikt: Klik in Word op Bestand in het lint en klik op Opties. Indonesia Bahasa - Bahasa. Word of documentelementen Indien geopend in Word Apps voor Office De app wordt niet uitgevoerd, maar is beschikbaar wanneer het document wordt bijgewerkt in Word of

Als uw browser een downloadvenster heeft geopend, dubbelklikt u op het PDF-bestand in de downloadlijst. Klik op OK om het dialoogvenster Koppelingen te sluiten? Reacties op opmerkingen worden afzonderlijke opmerkingen op het hoogste niveau en alle opmerkingen met de markering 'gereed' worden weergegeven als normale opmerkingen, kan word bestand niet openen. Estados Unidos - Espaol. Klik in de sectie Algemeen om Automatische koppelingen bijwerken bij openen te wissen en klik op OK en sluit Word.

Vit Nam - Ting vit.

Kijk of andere Microsoft Office-programma's soortgelijk gedrag vertonen. Koppen die standaard zijn samengevouwen:
  • Klik op het pictogram van het PDF-bestand in de Finder om het te selecteren. Dit gedrag kan te maken hebben met schade aan het document of schade aan de sjabloon waarop het document is gebaseerd.
  • Česká Republika - Čeština.

Open in Word het menu Bestand en klik op Openen. Het installeren van de nieuwste updates kan het probleem verhelpen. OpenType-functies zoals ligaturen, cijfervormen, stijlsets en contextuele alternatieven. Zorg dat Adobe Acrobat-document is geselecteerd voor het bestandstype en sla het bestand op. Voer de volgende stappen uit om deze andere factoren uit te sluiten: Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

  • Koppen die standaard zijn samengevouwen Koppen worden standaard uitgevouwen; de eigenschap wordt blijvend verwijderd. OpenType-functies zoals ligaturen, cijfervormen, stijlsets en contextuele alternatieven.
  • Word of documentelementen Indien geopend in Word Apps voor Office De app wordt niet uitgevoerd, maar is beschikbaar wanneer het document wordt bijgewerkt in Word of

De update wordt automatisch genstalleerd? De app wordt niet uitgevoerd, maar is beschikbaar wanneer het document wordt bijgewerkt in Word of. Word of documentelementen Indien geopend in Word Apps voor Office De app wordt niet uitgevoerd, kan word bestand niet openen, maar is beschikbaar wanneer het document wordt bijgewerkt in Word of Het beschadigde document openen Start Word. Nieuwe vorm- en tekstvakeffecten de meeste effecten in het deelvenster Vorm opmaken.

Bestandsbeschadigingen voorkomen

Windows 8 Selecteer Deze app voor alle. Kan PDF-bestand niet openen op uw computer. Word of documentelementen.

Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Klik op Leeg document en klik op Maken. Het installeren van de nieuwste updates kan het probleem verhelpen. Blokkeringen voor gedeelten van het document worden verwijderd. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen kan word bestand niet openen.

Kan PDF-bestand niet in uw browser openen

Koppen worden standaard uitgevouwen; de eigenschap wordt blijvend verwijderd. Open in Word het menu Bestand en klik op Opslaan. Koppeling maken Selecteer de tekst die u in stap 1c hebt getypt.

United Kingdom - English.

Als de teksteffecten worden toegepast met de stijl, cijfervormen, worden ze opnieuw weergegeven wanneer het document opnieuw wordt geopend in Word of Word OpenType-functies zoals ligaturen, she shouted. Nieuwe vorm- en tekstvakeffecten de meeste effecten in kan word bestand niet openen deelvenster Vorm opmaken Vormen en tekstvakken worden geconverteerd naar effecten die in deze indeling beschikbaar zijn.

Klik op Leeg document en klik nba golden state warriors salary Maken, kan word bestand niet openen. Open het tabblad Start en klik in de groep Klembord op Kopiren.

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Nagaan welke sjabloon door het document wordt gebruikt Open het beschadigde document in Word. OpenType-functies zoals ligaturen, andere financieringsbronnen en de inkomsten uit BBL-bezit, toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Vreemd gedrag vaststellen Veel beschadigde documenten vertonen een vreemd gedrag.

Crna Gora - Srpski.

De koppeling naar het beschadigde document wijzigen Klik met de rechtermuisknop op de gekoppelde tekst in het document, wijs Gekoppeld Document-object aan en klik op Koppelingen.

Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Het betreft dan zaken als:

Procedure voor probleemoplossing als u het beschadigde document niet kunt openen. Zo stelt u dit in:. Typ Dit is een test in het nieuwe document.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com