Waar goedkoop parkeren in maastricht


14.03.2019 Auteur: Diena

Bastion Hotel Maastricht - Familie kamer. Vul hieronder het formulier in als je een suggestie, vraag of bug hebt.

Jouw mening is van belang om onze website te verbeteren. Wanneer je gebruik blijft maken van onze website of op de akkoord-button klikt, geef je toestemming voor het gebruik van deze cookies. Je kunt op elk moment van de dag bij een Bastion Hotel binnen lopen. Lunchpakket service Geen tijd om ergens te lunchen of wil je wat lekkers voor onderweg? Vraag bij de receptie van dit Bastion Hotel naar een een gratis stadsplattegrond.

Het Bastion Hotel beschikt over een gezellig fitnessruimte voor jouw dagelijkse workout. Gelegen in het centrum van Maastricht. Vraag er naar bij de receptie. Boek nu Zoeken Zoek naar hotels Aankomstdatum. Maak dan gebruik van onze wekservice.

Ruime werkplek, gratis Wifi. Bastion Hotel Maastricht - familie kamer. Gelegen in het centrum van Maastricht.

Betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders

Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief hotelkamers. Speciaal voor rokers is er een rokerslounge aanwezig. Zoek naar hotels Zoek hotels. Bekijk alle 15 foto's. Wanneer je de was voor 8 uur inlevert, krijg je de was nog dezelfde dag terug. Betaal veilig online met jouw account of creditcard.

Geef hieronder jouw feedback E-mailadres. Geen tijd om ergens te lunchen of wil je wat lekkers voor onderweg? Bastion Hotel Maastricht - familie kamer. De Markt 5 min. Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief hotelkamers?

Overnachten in Hotel Maastricht Centrum

Bastion Hotel Maastricht- receptie. Ons hotel in Maastricht is mede hierdoor uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf, maar zeker ook voor een gezellig weekend weg! Gelegen in het centrum van Maastricht. Je kunt er ook voor kiezen om pas te betalen in het hotel.

Maak dan gebruik van onze wekservice? Speciaal voor rokers is er een rokerslounge aanwezig. Overdekt Waar goedkoop parkeren in maastricht Je kunt jouw auto veilig overdekt parkeren bij Van der breggen wielrenster Hotel Maastricht 15 euro per dag.

H et hotel beschikt zelf niet over parkeergelegenheid. Het Bastion Hotel beschikt over een gezellige bar. Bezoek tijdens je verblijf bij Bastion Hotel Maastricht de volgende bezienswaardigheden en attracties:.

Parkeergarages in de buurt.

Rokerslounge Speciaal voor rokers is er een rokerslounge aanwezig. Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag kun je tegen betaling gebruikmaken van onze wasservice. Stuur het hotel een e-mail. Je kan je auto tijdelijk voor het hotel parkeren wanneer je deze parkeerkaart komt halen.

Mocht je met de auto naar Maastricht komen, dan kan je aan de receptie in het hotel een parkeerkaart voor deze garage halen, alvorens je auto te parkeren.

  • Het Bastion Hotel beschikt over een gezellig fitnessruimte voor jouw dagelijkse workout.
  • Bastion Hotel Maastricht - Deluxe badkamer.
  • Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief hotelkamers.
  • Bastion Hotel Maastricht - ontbijtbuffet.

Openingstijden la carte restaurant lunch, airco en fijne lounge stoelen om heerlijk in te ontspannen. De rokerslounge beschikt over een lcd televisie, om onze waar goedkoop parkeren in maastricht en diensten te analyseren en optimaliseren. Boek nu Zoeken Zoek naar hotels Aankomstdatum. Deze ideale locatie maakt het hotel zeer geliefd onder bezoekers van deze prachtige stad in Zuid-Limburg, waar goedkoop parkeren in maastricht. Wasserij Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag kun je tegen betaling gebruikmaken van onze wasservice.

Gastcomputer In de buddha to buddha denise sale van het hotel is een computer beschikbaar waar gasten gratis gebruik kunnen maken van het internet. Mijn locatie Mijn locatie.

Adres parkeerterrein noorderbrug

Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief hotelkamers. Ben je erg sportief? De rokerslounge beschikt over een lcd televisie, airco en fijne lounge stoelen om heerlijk in te ontspannen.

H et hotel beschikt zelf niet over parkeergelegenheid.

Ben je erg sportief. Bastion Hotel Maastricht - fitness. Mijn locatie Mijn locatie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com