Cafetaria te koop limburg


12.04.2019 Auteur: Lukas

Unieke kans in het centrum van Roermond casco Horecaruimte. Ter overname restaurant vierkante meter in Maastricht-Centrum. Horecaberijf met terras aan de Leenderweg in Eindhoven.

Café met grote zaal en bovenwoning ook geschikt voor andere bestemmingen. Hotel op toplocatie in het Heuvelland ter overname! Voor jou geselecteerde profielen. Overijssel Te koop aangeboden Horeca en recreatie. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Lunchrooom - Restaurant met terras, gelegen in een zeer gezellige winkelstraat in de gewilde Bomenbuurt te Den Haag.

Mooi pand met veel mogelijkheden, cafetaria te koop limburg. Hotel met restaurant en parking in Valkenburg. Prachtig bedrijfspand met woning in hartje Heerlen? Horecaruimte te huur in Heerlen. Een alom bekend caf, een laagdrempelig eetcaf en een leuke cafe Vrijstaande woonboerderij met ijscaf Nostalgie in Illikhoven te koop.

Te koop Te huur Zoeken. Goed onderhouden horecapand in Wessem. Nabij het Kurhaus Hotel en de Pier, verkoop vrij van verplichtingen, bij mooi weer kan iedereen buiten zitten d.
  • Deskundig   -   Discreet   -   Doeltreffend.
  • Te koop in Echt:

Aanbod Winkelmakelaardij

Lunchrooom - Restaurant met terras, gelegen in een zeer gezellige winkelstraat in de gewilde Bomenbuurt te Den Haag. Authentiek bruin café met biljart zaal ligt in Beek. Goed onderhouden horecapand in Wessem. De cafetaria zelf is compact en effici? Dit profiel is verkocht of niet meer actief.

  • In een ideale as van het hypercentrum, nabij het groene plein, ontdek deze prachtige investeringsmogelijkheid. Hotel met restaurant en parking in Valkenburg.
  • Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Ontvang nieuwe advertenties per email chalet limburg. Ter overname snelrestaurant semi dagzaak in Sittard. Te koop unieke jaar oude boerenhoeve Gulikshoes in Sittard. Ter overname gezellig eetcaf in Sittard. Samengesteld uit een commercile b.

Aanbod Horecamakelaardij

Horecapand te huur in Horn. Opbrengsteigendom te koop - Verviers Immovlan VAH Bevindt zich in , Provincie Luik In een ideale as van het hypercentrum, nabij het groene plein, ontdek deze prachtige investeringsmogelijkheid. Bekijk ons actuele aanbod hier. Deze vestiging is onderdeel van een gerennomeerde Sparerib formule.

Een alom bekend caf, gelegen op een TOP locatie aan de boulevard van Scheveningen. In prijs gedaald  0, cafetaria te koop limburg. Restaurant met circa zitplaatsen, een laagdrempelig eetcaf en een leuke cafe Te koop in Spaubeek: Bekende ambachtelijke IJssalon 'de Lekkernie' in Susteren ter overname.

Dé horeca-makelaar voor het zuiden en oosten van Nederland.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Een mooie zaak met goede omzet. Rozenboomlaan 41 te VR Voorburg, hoekpand aan een pleintje, voormalig afhaal,- en bezorgrestaurant Sushi.

  • Horecaberijf met terras aan de Leenderweg in Eindhoven.
  • Dit huis torenovate heeft prachtige ruimtes en een groot werk in zeer goede staat.
  • Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van je onderneming?
  • Adviseur in jouw regio Wij brengen je in contact met een specialist in jouw eigen regio.

Authentiek bruin caf met biljart zaal ligt in Beek. Overijssel Te koop aangeboden Horeca en recreatie. Eetcaf de Kastanjeboom in Bunde: Horecapand te huur in Voorbeeld uitnodiging kinderfeestje gratis. Nabij het Kurhaus Hotel en de Pier, cafetaria te koop limburg, bij mooi weer kan iedereen buiten zitten d, gelegen cafetaria te koop limburg hartje centrum van Den Haag.

Surinaams eethuisje met een bezorgdienst, dan kan die er niet meer bij. Caf met grote zaal en bovenwoning ook geschikt voor andere bestemmingen.

Horecaruimte te huur in Heerlen. Vous cherchez un bien avec une situation pas comme les autres dominant le village et offrant une vue quasi .

Locatie is geschikt voor een bezorgrestaurant, productiekeuken, traiteur, catering, eventueel ook voor detailhandel als een supermarkt e. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van chalet limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Horeca en recreatie Rechtsvorm: Op herkenbare hoek locatie gelegen cafetaria.

Prima onderhouden caf met bovenwoning op zichtlokatie, cafetaria te koop limburg. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van chalet limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail? Verder is het nog noemenswaardig dat er in de directe omgeving op ca 50 meter van het cafetaria gestart is met 58 gezinswoningen, verkoop wegens dubbele zaken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com