Touchpad doet het niet acer


30.03.2019 Auteur: Glenn

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Toegankelijkheid op de pagina met eigenschappen. Probeer het later nog eens.

Venster Instellingen scrollen met twee vingers. Gevoeligheid op de pagina met eigenschappen. Maar als iemand de oplossing hiervoor heeft, zou dat heel erg fijn zijn!

Gieten Ik druk op scrolllock en krijg nu een scherm voor mn neus maar nu snap ik er helemaaaaaaal niks meer van. HP adviseert om regelmatig te controleren of er softwarestuurprogramma's en BIOS-updates zijn, om er zeker van te zijn dat u de maximale functionaliteit haalt uit uw notebook en TouchPad-aanwijsapparaat.

Als deze optie is ingeschakeld, zorgt een veeg naar het midden van het TouchPad voor het volgende:. Venster Instellingen voor klikken.

Instellingen voor uitschakelen van TouchPad-zones - Hiermee kunt u met behulp van tikken het TouchPad in- en uitschakelen. Klik op de knop Toepassen om uw wijzigingen toe te passen en selecteer OK om het scherm met eigenschappen af te sluiten. Open de map Downloads en dubbelklik om het meest recente stuurprogramma te installeren. Gebruik de volgende stappen om de nieuwste stuurprogramma's te installeren.

Venster Instellingen voor scrollen! Sommige touchpads kunt u in- of uitschakelen door te dubbeltikken touchpad doet het niet acer de linkerbovenhoek van het TouchPad.

Touchpad werkt niet meer

Als u Vegen met drie vingers niet ziet, klikt u op de pijl , links van het selectievakje Bewegingen met meerdere vingers. In m'n gebruiksaanwijzing die uit twee kantjes ongeveer bestaat staat ook niks over de scrollfunctie helaas. Aanwijsgevoeligheid van het TouchPad of ClickPad aanpassen.

Maar ik vraag me af of ik de scrollfunctie niet gewoon ergens aan moet zetten. Maar als iemand de oplossing hiervoor heeft, zou dat heel erg fijn zijn! Instellingen tikken op de laptop werkt niet als de functie wordt uitgeschakeld.

Venster Instellingen voor gevoeligheid. Klik op het tabblad Knoppen. Gieten Ik druk op scrolllock en krijg nu een scherm voor mn neus maar nu snap ik er helemaaaaaaal niks meer van.

EdgeMotion bevindt zich onder Aanwijzen. Door te klikken op het pictogram Instellingen opent u een venster waar u kunt instellen hoeveel druk van de vinger s nodig is voordat het TouchPad reageert, touchpad doet het niet acer.

Gebruikelijke TouchPad-bewegingen

Je zou gewoon even de synapticsdriver kunnen downloaden http: Klik om EdgeMotion te markeren. Als deze optie is ingeschakeld, zorgt een veeg naar het midden van het TouchPad voor het volgende:.

Onder Knopconfiguratie kunt u selecties opgeven om de knopfuncties aan te passen. Door te klikken op het pictogram Instellingen opent u een venster waar u de reactie op zoomen door te knijpen kunt regelen.

Door te klikken op het pictogram Instellingen opent u een venster waar u kunt instellen hoeveel druk van de vinger s touchpad doet het niet acer is voordat het TouchPad reageert. Verticaal scrollen inschakelen - Hiermee kunt u scrollen door uw vingers omhoog of omlaag goedkoop vliegen naar bergen noorwegen het TouchPad te schuiven.

Eigenschappen voor muis openen U vindt de muisconfiguratie-opties op de pagina met eigenschappen van het touchpad of clickpad.

Zoomen door knijpen op de pagina met eigenschappen. Als het selectievakje naast Bewegingen met meerdere vingers geen vinkje bevat, klikt u op het selectievakje zodat er een vinkje verschijnt. Horizontaal scrollen inschakelen - Hiermee kunt scrollen door uw vingers links of rechts op het TouchPad te schuiven.

De touchpad-instellingen openen De configuratie-opties voor het TouchPad en ClickPad bevinden zich op de pagina met eigenschappen van het TouchPad.

Selecteer de gewenste Shift - of Ctrl -toetsen om Beperkte beweging in of uit te schakelen. In sommige gevallen zal de touchpad niet werkt als u handmatig of per ongeluk heeft uitgeschakeld. Venster Instellingen voor toegankelijkheid. Dan is opnieuw opstarten voldoende. Venster Instellingen voor gevoeligheid.

Uw computer leest opnieuw alle instructies van de stuurprogramma's en software in het besturingssysteem waarmee enkele problemen kunnen worden opgelost. U kunt tevens op een item tikken en het item slepen - zoals u klikt en de linkermuisknop op een extern aanwijsapparaat ingedrukt houdt - om het item op het scherm touchpad doet het niet acer verplaatsen.

Volg Hardware.Info

Gebruik de volgende stappen om het scrollen met twee vingers in te schakelen. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien. Momentum op de pagina met eigenschappen. Venster Instellingen voor Vegen met vier vingers.

Voorbeeld TouchPad - Niet alle functies zijn op alle pc's beschikbaar. Klik om Tikken te markeren. Het vak Eigenschappen lanceert. Zoeken in alle ondersteuning.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com