Porsche huren voor een dag limburg


11.04.2019 Auteur: Paulus

Eventueel spreiden over verschillende kaarten kan ook. Bovendien kennen we de regio en krijg je gratis advies over de mooiste routes en leukste activiteiten. Ook is het mogelijk om deze auto te huren met chauffeur voor bij een gala of ander evenement!

Dan bent u hier aan het juiste adres. Hoefseweg a AE Amersfoort T. De huurder blijft verantwoordelijk voor elke andere chauffeur dan hijzelf. Volg ons op social media en blijf op de hoogte. Ontdek mogelijkheden voor shortlease. Wij zijn zeer flexibel.

Een daghuur loopt standaard van 08u30 tot 08u30, maar te bespreken. Afwijkingen hierop zijn mogelijk, u mag dus 24 uren rijden. Wij verhuren een oldtimer Porsche sc voor een exclusief dagje toeren, een spannend weekendje weg en zelfs voor een onvergetelijke rondreis. We verhuren de Porsche SC Targa ook regelmatig als bijzondere trouwauto. Dan bent porsche huren voor een dag limburg hier aan het juiste adres.

Een daghuur loopt standaard van 08u30 tot 08u30, u mag dus 24 uren rijden.
  • De keus is aan jou!
  • De klassieke Porsche van eind jaren zeventig is een legendarische sportauto. Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen?

Ja, geen probleem, maar u geeft dan best wel de namen van de gezamelijke huurders door. Uiteraard is het ook mogelijk om de Lamborghini Gallardo samen met de Lamborghini Murciélago te huren. Je kunt een rit met deze legendarische sportauto natuurlijk ook  cadeau  doen!

We hebben maar éénmalig een administratie te doen, dus ophalen en terugbrengen verloopt vlotter. Een dag in droomauto Lees meer.

Een klassieke Porsche huren laat dromen in vervulling gaan. De waarborg is voor elk type verschillend. Vintage Road Trips is hierin gespecialiseerd.

De gelukkige ontvanger kan porsche huren voor een dag limburg met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie Porsche Bij Vintage Road Trips kun je oldtimers huren. U hebt de mogelijkheid om de wagen zelf op te halen en terug te brengen!

Healey 3000 Mk II 1963

In een Porsche gaan maximaal 2 personen. Eventueel spreiden over verschillende kaarten kan ook. Mogelijkheden Lamborghini huren U kunt ervoor kiezen om geheel zelfstandig zonder begeleiding met deze Lamborghini Gallardo te rijden. Vintage Road Trips is hierin gespecialiseerd.

Indien u ervoor kiest om deze Lamborghini Gallardo te huren zonder porsche huren voor een dag limburg dan zal er eerst een korte instructie gegeven worden. Je zit laag, maar iedereen kijkt naar je op! Ook het huren van zondagochtend tot zondagavond is geen probleem. Je krijgt de Porsche mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De waarborg is voor elk type verschillend!

De Lamborghini kan ook voor een onvergetelijke verassing zorgen op een verjaardag.

Antwoorden:

U moet uw rijbewijs en identiteitskaart meebrengen zodat wij ter plaatse een kopie hiervan kunnen nemen. Een weekend loopt van vrijdagavond 17u tot en met maandagmorgen 10u. Deze wordt gebruikt om bij schade de vrijstelling franchise van de omniumverzekering te waarborgen.

U hebt de mogelijkheid om de wagen zelf op te halen en terug te brengen? Een dag in droomauto Lees meer. De waarborg is voor elk type verschillend. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, last-minute deals en nog veel meer.

Bekijk dan onze Lamborghini Murcilago. Bijvoorbeeld als eyecatcher op bijvoorbeeld een boekhandel den haag centraal station of een beurs, porsche huren voor een dag limburg.

Er is altijd n persoon verantwoordelijk voor de huur. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden.

Porsche huren als trouwauto

Kinderen kunnen achterin in overleg. Vanuit Amersfoort leveren wij technische assistentie tot kilometer vanaf onze vestigingsplaats. Het geluid van de luchtgekoelde 6-cilinder motor, het schakelen en de manier van sturen: Bijvoorbeeld als eyecatcher op bijvoorbeeld een evenement of een beurs.

Een dag in droomauto Lees meer. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering. Bekijk ons aanbod en contacteer ons voor uw persoonlijke prijs!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com