Oud bloed maar niet ongesteld


30.03.2019 Auteur: Guled

Ik ben nog steeds niet ongesteld en heb een test gedaan negatief… Ik heb al een week last van me borsten vandaag heb ik het warm en dan weer koud en hoofdpijn.

Dit laatste maakt het ook erg lastig het verschil te ontdekken.

Hallo, ik ben twee weken geleden overgestapt van de Nuvaring naar de Evra-patch hormonenpleister. Kan iemand me helpen a. Sarah , Uiteindelijk naar de gynaecoloog: Emelie · Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar. Nu had ik zondag 8 februari weer ongesteld moeten worden, maar heb alleen beetje bruinverlies als ik afveeg en dan ook echt haast niks. Ik sla soms zo 3 maanden over en nu heb ik opeens al 3 dagen zwarte afscheiding.

In het kort In het kort Bij tussentijds bloedverlies heeft u vaginaal bloedverlies tussen de menstruaties door. Daarna heb ik jaren lang geen last gehad, maar ook de hoger gelegen baarmoederhals kan worden geraakt tijdens seks.

Daarom dacht ik dat het terug een mislukte poging was en dat mijn ms eraan kwamen. Een voorbode van oud bloed maar niet ongesteld die eraan komen. Het is nog steeds niet regelmatig. Hoe langer restjes baarmoederslijmvlies in je lichaam blijven, heerlijk, hoe meer het slijmvlies indroogt.

Oorzaken van vaginale droogheid zijn:
  • Denk aan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een aankomende miskraam.
  • Kan moeilijk zijn om de hormonen weer op gang te brengen.

Darmonderzoek: ben ik al aan de beurt?

Verder gewoon altijd op tijd ongesteld geworden. Bijvoorbeeld luchtwegontstekingen zoals astma, COPD en sarcoïdose , reumatische aandoeningen zoals reuma, polymyalgie en jichtaanvallen , darmziekten namelijk colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn , het syndroom van Sjögren, bepaalde oogontstekingen, clusterhoofdpijn, lupus erythematodes LE , ernstige huidontstekingen zoals bij lepra , bepaalde bloedziekten zoals de bloedstollingsziekte ITP , de ziekte van Duchenne spierziekte , Bellverlamming een vorm van gezichtsverlamming , bij nierziektes, zoals het nefrotisch syndroom en bij netelroos.

Het kan zijn dat u het bloedverlies heeft op vaste dagen tussen de menstruaties in. Ervaar je overigens ook aanvullende klachten en symptomen zoals pijn die doet denken aan menstruatiepijn , pijn bij het plassen , lage buikpijn , darmproblemen of iets dergelijks? Groetjes, Nina 20 augustus

  • Volgens internet berekening kan ik pas vanaf 26 oktober een test doen.
  • Klinkt het bij iemand bekend? Emelie · Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar.

Met 8 weken zwangerschap kreeg ik een inwendige echo omdat ik zo'n rare pijn in mijn zij had. Hoi dames, even turkse lira nieuws vandaag vraagje nog. Is dit herkenbaar of weet iemand hier iets over. Zie de categorie Menstruation oud bloed maar niet ongesteld Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Diverse religies kennen taboes of bepaalde rituelen als een vrouw menstrueert.

Wat is innestelingsbloed?

Ervaringsdeskundige · Hoi, Ik wil iedereen die last heeft van donkere afscheiding en zich zorgen maakt aanbevelen langs de huisarts te gaan. Cindy , Ik heb geen last van zwangerschapssymptomen, maar is het mogelijk dat ik wel zwanger ben?

Meepraten op het forum. De meeste vrouwen krijgen hun laatste oud bloed maar niet ongesteld, moet u gelijk een afspraak maken bij uw arts, and that means you must follow your passion.

Ik ben nu 14 jaar en nog steeds niet ongesteld! Kan iemand zeggen wat er is of ik ongesteld word enzovoort. Als u het gevoel heeft dat u dit heeft, is accuduur. Hallo ik heb een vraagje.

Darmonderzoek: bent u al aan de beurt?

Ik heb nog nooit seks gehad en ben niet aan de pil. Tot slot Ben je ervan bewust dat bruine afscheiding voor de menstruatie en gedurende de menstruatiecyclus een veelvoorkomende klacht is. In die 2 dagen heb ik onveilige geslachtsgemeenschap gehad. Anoniem · Hallo ik heb een vraagje.

De hormonen oestrogeen en progesteron sturen je menstruatiecyclus aan. Alleen nog lichtbruinig spul in maandverband dacht dus dat dat dat oude bloed was.

Ook heb ik totaal geen ongesteldheidsbuikpijn gehad. De eisprong vindt plaats ongeveer veertien dagen voordat je weer ongesteld moet worden. Ik heb nog nooit seks gehad en ben niet aan de pil. Zie de categorie Oud bloed maar niet ongesteld van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Samanthaik ben sinds 3 dagen ongesteld denk ik geworden. Hoi, Op moment moet ik weer ongesteld worden maar ik word het maar niet?

Maar ik heb nog geen pijn gehad, niks. Wat kan dit zijn? Wat misschien ook belangrijk is om te weten gisteren -de dag van mijn eerste menstruatie- had ik ook af en toe pijn aan mijn onderbuik.

Innesteling of toch menstruatie. Maar is deze betrouwbaar aangezien die doorbraakbloeding. Soms zeggen ze dat het met een lange cyclus te maken heeft.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com