Ik ben een wandelende boom cd


31.03.2019 Auteur: Najia

Wij vinden het leuk om jullie ervaringen met anderen te delen. De kinderen van een van de klassen hebben teksten en een tekening gemaakt.

Ik heb het boekje nog niet gelezen. Erna was iedereen lui en wat sloom. Ze mochten van mij zelf weten of ze gingen zitten op hun stoel, op de grond, of liggen. Je weet altijd pas achteraf of je het goed hebt gedaan en ik kan nu met een gerust hart zeggen: Het is goed om te kunnen zijn wie je bent, ook al is dat niet wat we verwachten of misschien zelfs wenselijk vinden.

Daarnaast zijn je meditaties een uitkomst in deze workshops voor de momenten van rust en inkeer. Toen geert wilders zijn vrouw kinderen klein waren kreeg ik zo vaak ik ben een wandelende boom cd van anderen over mijn manier van opvoeden.

Ellen-Noor leert de emoties gebruiken zoals ze zich aandienen. Wij vinden het leuk om jullie ervaringen met anderen te delen? Op deze manier was alles bespreekbaar en had ik weinig tot geen problemen met ze, of je nu wilt of niet, dus ook niet aangetoondbewezen.

Gewoon, omdat ik aldoende het gemakkelijkste leer!

Blogarchief

Graag wil ik daarvan gebruik maken tijdens mijn kinder-healingen en ik bestel het dan ook via jouw site. Nu is hij 23 en pas sinds een ongeveer een jaar is hij weer de 'oude', vol vertrouwen in zichzelf en weer net zo open en vrolijk als hij als kind was. Vooral de jongste had het vaak erg moeilijk met in zijn ogen onrechtvaardigheid en oneerlijkheid, voor hemzelf maar ook tegenover anderen en daardoor verloor hij een lange periode het vertrouwen in zijn medemens.

Ik heb aangegeven dat ze hun ogen dicht mochten doen, maar dat ze ze ook openmochten doen als ze zich er niet prettig bij voelden. Het is me gelukt en dat maakt mij weer een gelukkig mens. Hij verslindt het leven en komt tijd te kort om alles te doen wat hij van plan is.

  • Ik ken het liedje vanuit het engels, maar ik moet je eerlijk zeggen: Ik wilde je mijn verhaal in het kort even mailen, omdat je me zoveel herkenning hebt gegeven!
  • In de eerste instantie reageerden de mensen ietwat onzeker… echter toen zij de smaak te pakken hadden was het werkelijk feest.

Ze werden er rustig van zeiden ze. Groeten Raya moeder van twee oudere zonen   Hallo Ellen-Noor De cd is goed ontvangen door onze tweeling van 6 jaar. Ik bekijk net je website en opnieuw krijg ik bevestiging van wat ik altijd al heb gevoeld tijdens het opvoeden van mijn kinderen.

Op een gegeven moment kwamen ze zelfs naar ons toe met de melding dat ze op de ik ben een wandelende boom cd gingen "mediteren", ik ben een wandelende boom cd.

Vooral de jongste had het vaak erg moeilijk met in zijn ogen onrechtvaardigheid en oneerlijkheid, james matthews pippa middleton baby hemzelf maar ook tegenover anderen en daardoor verloor hij een lange periode het vertrouwen in zijn medemens. Ze dacht dat het wel wat voor mij kon zijn. De mensen kregen glimoogjes en werden er zo vrolijk van.

Daardoor wekten ze vaak de indruk dat ze brutaal waren, maar dat waren ze zeker niet, alleen volwassenen wisten niet hoe ze op hun open reacties moesten reageren. Hij houdt echt van het leven en denkt er constant over na. Ikzelf hield steevast vol dat ik wilde dat ze zichzelf konden blijven in alle omstandigheden en dat als ze het ergens niet mee eens waren, ze het recht hadden om er over na te denken en hun mening te geven, maar ook te luisteren naar de mening van anderen.

Fijn om te doen. Tijdens de cursussen ben ik regelmatig aan het healen als dat nodig is? Het beeld over het leren lopen en zwemmen ik ben een wandelende boom cd zo mooi te vergelijken met het proces van leren lezen? Mijn levensverhaal lijkt erg op dat van jou.

Kinderen leren ook bij hun gevoel te komen als dat nodig mocht zijndoor de massages en het massageliedje wat op de Restaurants in s gravenzande staat?

De tweede bijeenkomst werd dan ook gevraagd of wij dit konden herhalen. Ik wilde ze leren om zelf te denken en niet alles klakkeloos aan te nemen van anderen. Het respect dat ik hen gaf dus geen macht , leerde hen respect te hebben voor anderen.

  • Ik merkte echter wel degelijk verschil met de hoeveelheid energie en pit die ze daarna hadden.
  • Joost, vader van een tweeling van zes   Hallo Ellen-Noor,   Na de cursus van 4 juni zijn Birgit en ik met de oefeningen aan de slag gegaan.
  • Velen hebben tussentijds wel stiekem 'gespiekt'.
  • Groeten Raya moeder van twee oudere zonen   Hallo Ellen-Noor De cd is goed ontvangen door onze tweeling van 6 jaar.

Wat een geweldig werk doe jij!!. Mijn kinderen zijn al volwassen en kleinkinderen heb ik nog niet! Er werden hen al veel patronen opgelegd, als zijnde gewenst.

Nou, dat was echt prachtig. Graag laat ik je even weten dat ik als leerkracht speciaal onderwijs zml! Het CD'tje van de wandelende boom is ik ben een wandelende boom cd een echte "hit" in huis.

Het is hard nodig.

Velen hebben tussentijds wel stiekem 'gespiekt'. Vooral de jongste had het vaak erg moeilijk met in zijn ogen onrechtvaardigheid en oneerlijkheid, voor hemzelf maar ook tegenover anderen en daardoor verloor hij een lange periode het vertrouwen in zijn medemens. Vooral kinderen met ADHD en PPD-NOS indicatie vinden het moeilijk om rustig te worden en ook vinden ze het moeilijk om vanuit zichzelf te reageren op de wereld en de mensen rondom hen heen.

Ik wilde even laten weten dat ik het een super leuke CD vindt, zeker rustgevend voor kinderen!

De kinderen liggen dan heerlijk bij hun ouders en luisteren met grote open ogen naar alles wat jij vertelt! Ze werden er rustig van zeiden ze. Dus ook voor ouderen was het een succes.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com