Hoe zet je een foto op je iphone


12.04.2019 Auteur: Ivanna

Tik op je iPad op "Accepteer". Controleer of u  voldoende beschikbare ruimte hebt in iCloud voor de reservekopie. Als u een oudere versie van macOS gebruikt, vindt u de geïmporteerde foto's in het album 'Laatste import'.

Bewaar de foto op je iPad. Meer informatie Gebruik Time Machine om op een externe harde schijf een reservekopie te maken van al uw bestanden, inclusief uw foto's en video's. Controleer of u  voldoende beschikbare ruimte hebt in iCloud voor de reservekopie. Cookies maken wikiHow beter. Tik op de e-mail om het te openen.

Met de tweede optie worden foto's in de originele resolutie op je iPhone bewaard na het uploaden naar iCloud. Als u een pc hebt, waardoor je google play downloaden op pc hebt tot je foto's vanaf al je gekoppelde apparaten.

Met de functie iCloud-fotobibliotheek kun je je hele verzameling foto's uploaden naar je iCloud-account, downloadt u iCloud voor Windows. Tik op de e-mail om het te openen. Je kunt Fotostream gebruiken om specifieke foto's te delen met je iPad.

  • Je moet nu kiezen tussen "Alleen contacten" of "Iedereen". Open iTunes en sluit het apparaat aan op de computer.
  • Je kunt nu een beschrijving toevoegen aan de gedeelde foto's nadat je ze hebt geselecteerd. Voeg een beschrijving toe.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren

Tik op de e-mail om het te openen. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Controleer voordat u iCloud-foto's inschakelt of u genoeg ruimte in iCloud hebt om uw volledige verzameling te bewaren. Tik op de optie "Mail". Fotostream bewaart je foto's dertig dagen, daarna worden ze verwijderd van iCloud.

Foto's overzetten van een iPhone naar een computer 3 methoden:

  • Schakel op je iPhone "Mijn fotostream" in.
  • Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Fotobibliotheek en Camera Roll.

Zonder dit wachtwoord kunt u immers geen iTunes-reservekopien terugzetten. Voor het importeren van foto's naar de pc is iTunes. Tik op de e-mail om het te openen. Is er een gemakkelijke manier die dit kan doen, liefst in batch. Aan de linkerkant van het hoofdvenster kun je de "Foto's" zien.

Na enige tijd staat er vermeld hoeveel foto's worden geüpload naar je iCloud-account. Je moet nu kiezen tussen "Alleen contacten" of "Iedereen". Doe hetzelfde op je iPad.

Chp nh t iPhone sang iPad , etina:. Hiermee open je een menu waarin je de accountinstellingen van iCloud kunt aanpassen.

Je kunt Fotostream gebruiken om specifieke foto's te delen met je iPad. Kijk onder 'Nieuwste reservekopie' voor de datum en tijd. Na een back-up te maken van al je foto's, kun je bepaalde foto's die hoe zet je een foto op je iphone niet langer op je iPhone wil verwijderen. Als je een foto van de fotostream wilt opslaan op je iPad moet je de foto opslaan op het interne geheugen van je iPad.

ICloud-foto's

Importeren naar uw pc U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken: Als het apparaat niet wordt weergegeven in iTunes, leest u hier meer over wat u moet doen.

Aan de linkerkant van het hoofdvenster kun je de "Foto's" zien.

AirDrop is een van de makkelijkste manieren om een foto te versturen van een iPhone naar een iPad, maar je hebt wel een iPhone 5 of nieuwer en een iPad 4 of nieuwer nodig. Voeg hier de mensen toe waarmee je wilt delen. Fotostream is een functie waarbij nieuw gemaakte foto's worden gepload naar iCloud zodat je er toegang tot hebt vanaf al je apparaten met iOS en OS X.

Om foto's te delen met Fotostream moet je fotodelen op beide apparaten activeren. Tik op het tabblad "Gedeeld" onderaan het scherm. Hoe snel gaat een intercontinentale raket bij het maken van een reservekopie  of de beschikbare ruimte in iCloud beheren. Bewaar hoe zet je een foto op je iphone foto op je iPad.

Een reservekopie maken met iCloud

Blader door het album "Alle foto's" of tik op "Foto's" onderaan het scherm en gebruik de data om de foto te vinden die je zocht. Als u video's vanaf uw iOS-apparaat naar uw pc importeert, worden sommige video's mogelijk onjuist geroteerd in de Foto's-app van Windows. Dit kan alleen op de Mac en het is vooral handig als het maar om een paar foto's gaat.

Als iPhoto niet automatisch opstart moet je het handmatig openen! Als u een oudere versie van macOS gebruikt, vindt u de gemporteerde foto's in het album 'Laatste import'.

U kunt meer hulp krijgen bij het gebruik van iCloud-foto's  op uw Mac  of  pc. Je kunt meerdere foto's selecteren door te tikken op nog vier foto's.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com