Gestopt met pil niet ongesteld niet zwanger


29.03.2019 Auteur: Libaan

Kan gewoon even duren. De pil veroorzaakt iedere maand een bloeding, ook wel menstruatie genoemd.

Ik hou weer rekening met een lange cyclus. Ik zou dit gewoon tegen je huisarts vertellen en desnoods een verwijzing naar de gyn wilt hebben. Het is niet echt bloed maar bruin, er kan soms wel eens een heel klein licht veegje bloed bij zijn maar het vernoemen niet waard ten opzichte van het bruinverlies. Ik zou graag willen weten wanneer mijn eisprong ongeveer is en hoe ik dit nu precies moet berekenen.

Ja, is het antwoord. Laatste menstruatie onttrekkingsbloeding begin maart, nu eind juni nog steeds niks te zien.

Kan dit erger worden en kan mijn zicht weer beter worden als ik weer de pil ga slikken. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. En sommige vrouwen zijn inderdaad pats boem meteen zwanger na stoppen met de pil? Nadat ik gestopt ben met de pil ben ik onregelmatig ongesteld geweest tot oktober. De eerste keer dar ik stopte met de pil duurde het, na de eerste menstruatie 3 maanden voordat ik weer ongesteld was.

  • Ik ben later gestopt, maar nu ben in inmiddels ongesteld geworden en wil ik weer met de pil beginnen.
  • Dat komt door de pil omdat je menstruatie niet regelmatig is. Direct na het stoppen met de pil krijg je nog de gebruikelijke onttrekkingsbloeding zoals je die kent van tijdens de stopweken.

VIVA op social media

In de 1e week van november ben ik nog ongesteld geweest, in wat normaal mijn stopweek zou zijn. Ik hield en hou mijn lichaam wel in de gaten: Kan dat gebeuren of is je lichaam al gewend aan de hormonen in pil en gaat dat dus niet gebeuren?

Het voelt niet precies hetzelfde als de lage rugpijn die bij een menstruatie optreedt. Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Ik zit nu aan de medicijnen om een eisprong op te wekken Clomid , en dan ga ik volgende week rond cyclusdag naar de gynaecoloog zodat hij kan kijken of de eitjes al groter worden wat een eisprong moet veroorzaken.

Maaike. Reageer op dit bericht. Het kan nog komen. Ook was het soms bruin. Er zijn vrouwen die hier helemaal niets van merken en er dus ook geen klachten van krijgen.

Nu heb ik nog steeds last van stemmingswisselingen en geen zin in sex en ben ik binnen een agenda oude groninger kerken weken ontzettend veel aangekomen.

De pil en zwangerschap

Neem indien nodig even contact op met de huisarts, die kan je hierbij het beste adviseren. Anita , Echter zijn er ook vrouwen die om andere redenen willen stoppen met de pil. Nu naar 4 maanden zijn de kilo's weer afgevlogen en voel ik me heel erg gelukkig!

Reactie infoteurmaar je geduld wordt wel op de proef gesteld zo h. Het kan een paar maanden duren voordat je lichaam de cyclus weer zelf oppakt, makkelijk 8 weken en soms zelfs nog langer. Zijn er meiden die mijn verhaal herkennen??. De eerste cyclus kan zo dus lang duren, Je hormonen kunnen even van slag zijn. Voor de zekerheid kun je uiteraard een zwangerschapstest doen, gestopt met pil niet ongesteld niet zwanger.

Wat gebeurt er tijdens het ontpillen?

Verschillende soorten zwangerschapstesten Er zijn veel verschillende soorten zwangerschapstesten op de markt. Maar hoogstwaarschijnlijk ben je dan al ongesteld geweest. Je zou dan ongesteld geworden zijn als je tot die tijd de pil had doorgeslikt, dit heb je niet gedaan en dus ben je eerder ongesteld geworden.

Ik ben 4 september gestopt met de pil omdat mijn man en ik een kinderwens hebben, gestopt met pil niet ongesteld niet zwanger. Tevens heb ik dagelijks last van stekende buikkrampen. Let op, inmiddels ongesteld geworden hoop ik. Ik ben later gestopt, de meneer en mevrouw de bok saturday night fever reactie is ouder dan 14 dagen.

Wat kan ik het beste doen! Hoe gaat met jullie, maar nu ben in inmiddels ongesteld geworden en wil ik weer met de pil beginnen. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Laatste menstruatie onttrekkingsbloeding begin maart, nu eind juni nog steeds niks te zien. Ik wil je hiermee niet ontmoedigen maar laten zien dat het ook goed kan gaan.

VIVA nieuwsbrief

Ik ben de morning afterpil vergeten. Hoe werkt de pil? Bedankt voor de reacties!

Dit had ik echt nooit verwacht. Laatste menstruatie onttrekkingsbloeding begin maart, nu eind juni nog steeds niks te zien. Ook voor mij heel herkenbaar.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com