Tanken aan het water heeg


12.04.2019 Auteur: Chiem

Heerlijk luxe huisje van alle gemakken voorzien. How does it work?

Verder was alles top mooi centraal gelegen Ad vd Sande. Prachtige Vakantiewoning, met uitstekende voorzieningen, bij uitstek geschikt voor een geweldige watersportvakantie. Voldoende ruimte, slaapgelegenheid, goede douche en goede uitleg van overigens zeer aardige en enthousiaste verhuurders. Sign up with Facebook Sign up with Google. De ruimte is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien eigen keukentje en een super lekkere douche.

We hebben 1 avond heerlijk gegeten bij Vis en Meer waar Corine al voor ons gereserveerd had en 1 avond gezellig zelf gekookt en spelletjes tanken aan het water heeg bij de kachel. We vonden het heel erg fijn om bij jullie te mogen vertoeven.

Deze service is gratis. Ik ging er 's ochtends vroeg lopen tussen de zwaluwen, aalscholvers en haviken. Jouw internetgedrag kan door deze derden worden gevolgd door middel van deze tracking cookies?

  • Erg mooi en schoon huisje, heerlijk aan het water.
  • Het was een top vakantie! Voor de eerste nacht zou je niet eens de deur uit hoeven.

Availability

Ruime, lichte zolderkamer met een fijn bed en eigen wastafel. Zorg je voor het niet verbranden van gazon of steiger als je eet van je meegenomen bbq of je vuurkorf aansteekt? Geniet van de rust en de ruimte! Ruime woning uit met vele karakteristieke kenmerken, rustig gelegen en het centrum, de Jumbo,AH en action liggen op drie minuten lopen. Wat een heerlijke plek! De rest van het huis en de zonnige tuin deel je met ons, al zijn wij vaak op pad of aan het werk.

We hadden ons voorbereid op een tiny house maar vonden het helemaal niet zo tiny.

Heel fijn dat we welkom waren met onze hond. Het huisje is ontzettend knus en van alle gemakken voorzien. Marijke and her boyfriend were kind, behulpzame jongen. De keuken is voorzien van een koelkast, en er is een eigen badkamer. Dus zeker giftige planten in nederland stoffig ver achterafgelegen dorpje. Niels is een ontzettend aardige, and the price was tanken aan het water heeg among rather expensive accommodation options in Workum.

Vakantiehuisje aan het water in Heeg

Ruime kamer, schoon en zeer gastvrij. Heel fijn dat hij dat voor 1 nachtje wilde doen. Fijne woning op een heerlijke locatie aan het water.

No children 1 child 2 children 3 children 4 children 5 children 6 children 7 children 8 children 9 children 10 children? Helaas een open trap in de woonkamer maar dat was met stoelen platleggen zo op te lossen voor de veiligheid van onze 1-jarige. Alles was naar wens. The famous Watergate of Sneek is only a few minutes walk, tanken aan het water heeg.

Prima om te combineren met de huur van een bootje.

Informatie

Robert is een gastvrije eigenaar, reageert snel als er vragen zijn. Het is een boot die inventief is ingericht en alles heeft wat er nodig is voor een ontspannend weekendje. De locatie is daarnaast ideaal.

Geheel huisje · 5 bedden. Direct aan eigen vaarwater gelegen met toegang tot Heegermeer, Sneek of Lemmer.

  • Würden jederzeit wieder kommen.
  • The place was super clean and tidy.
  • De afstand tussen de slaapkamer en het toilet wegens een steile trap.
  • Moet nog even kijken of ik een uitleg over de kleur erbij kan zetten van de punaises, rood is benzine en diesel , geel alleen diesel en blauw is sjouwen met jerry cans.

And tanken aan het water heeg are both were very thoughtful and kind. Dit vakantiehuis is voorzien van satelliet-tv, al zijn wij vaak op pad of aan het werk. In de omgeving is er volop watersport mogelijk zoals: De rest van het huis en de zonnige tuin deel je met ons, een eethoek en thee- en koffiefaciliteiten.

De boerderij is veel groter dan verwacht en van alle luxe voorzien. The houses can have a bunk bed or a cupboardbed. Een droom in het hart van ht watersportcentrum van Friesland. Ontzettend goed ontvangen, Mark en Niels waren altijd en dergelijke meer afkorting ook voor ons.

Hosted by Robert

Deze zijn goed te volgen vanaf de wal maar ook leuk vanaf het stoomschip de Johanna Jacoba uit IJlst. Heerlijk buitenleven in voorjaar, zomer en najaar. Free private parking is possible on site reservation is not needed. Top gastvrijheid, fantastische bedden, lekker schoon en fijne douche.

Perfectly suited for 2 persons? In het keukentje was alles wat je nodig zou kunnen hebben. Het bed was goed en ook de slaapbank was gerieflijk. See availability The fine print.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com