Het hooggevoelige kind met een sterke wil epub


15.03.2019 Auteur: Ramla

Cheke Edegem 24 oktober Ik raad dit product aan. Maaike -

Alleen op spanningsvolle momenten, na lang volhouden, geeft het innerlijk jongetje het even op. Ik ben erg blij met dit boek en gebruik het als naslagwerk naast de cursus. Je leert snel met deze methode, het geeft inzicht en je begrijpt hoe het gedrag ontstaat.

YN 10 september Ik raad dit product aan. Voor mij was het zowel een bevestiging als een eye-opener. Nu weet ik hoe het komt en hoe ik hem het beste kan begeleiden. Ik denk dat ouders veel meer hebben aan ervaringsverhalen en tips uit de praktijk.

Deze hebben wij inmiddels met veel belangstelling uitgelezen. Boos worden is idd niet de oplossing. Reviews Schrijf een review. Dit boek helpt me wel! Pluspunt van dit artikel:. Zeer interesant boek als je zelf een hoogsensitief kind hebt.

Dit boek helpt mij, als hoog sensitief en strong willed persoon met zo'n zelfde zoon, enorm.
  • Het is een praktisch boek.
  • Helder geschreven en verruimd je blik. Wat een eyeopener was dit alles voor ons met onze 6 jarige draak.

We zijn gelijk aan de slag gegaan met dit boek en de opdrachten sloten mooi aan bij ons en onze kinderen. Ik kan het boek iedereen aanraden. Vaak krijgen deze kinderen, mijn inziens, de verkeerde diagnose ADHD mee. In winkelwagen Op verlanglijstje. Toegankelijk Praktisch Compleet Inspirerend Verrassend.

Sbvb Gilze 3 mei Ik raad dit product aan. Toegankelijk Praktisch Compleet Inspirerend modern. Cheke Edegem 24 oktober Ik raad dit product aan. Toegankelijk Praktisch Inspirerend op ervaring gebaseerd. Ik heb er veel aan gehad en de relatie met mijn dochter is hierdoor enorm veel verbeterd. Het leest supermakkelijk weg met een vleug zelfspot auteur en een dosis humor.

Recensie(s)

Een minpunt vind ik echter de theorie van de innerlijke familie waarmee het gedrag van het hooggevoelige kind met een sterke wil en de reactie van de omstanders daarop wordt verklaard. In het boek krijg je bovendien tal van handvatten aangeboden om hiermee om te gaan. De hooggevoelige kinderen met een sterke wil zijn op zoek naar nieuwe belevenissen en avonturen, ook al druist dat vaak in tegen hun gevoelige inborst.

Een boek dat je helpt om het anders te zien en er anders mee om te gaan. Ze vertelt heel helder en duidelijk hoe het in elkaar zit, met genoeg praktijkvoorbeelden. Ik ga het boek binnenkort nog een keer doorlezen zodat ik echt alle belangrijke informatie heb gelezen.

Het mooist vind ik dat de innerlijke familie verklarend en verhelderend is maar Janneke heeft het boek zo weten te schrijven dat ze haar visie en adviezen niet aan ons als lezer oplegt maar enkel als boodschap mee wil geven om bij stil te staan het hooggevoelige kind met een sterke wil epub zelf keuzes in te van t spit eindhoven. Dit boek was voor mij en mijn zoontje de spijker op zijn kop: Heb ook het voorleesboek Draakje Vurig.

Samenvatting

Ik vind het verhelderend en inzichtgevend. Vietje Beek en Donk 4 december Ik raad dit product aan. Ninaa78 1 december Ik raad dit product aan. Sannemarloes 3 mei Ik raad dit product aan.

  • Ik vind het verhelderend en inzichtgevend.
  • Lezer Amsterdam 3 mei Ik raad dit product aan.
  • De vele voorbeelden uit de praktijk waren voor mij een heel waardevolle toevoeging:
  • Niet alleen de 'oorzaak' bij je kind zoeken, maar kijken naar het totaal plaatje van het gezin.

An Michiels De hoogsensitiviteit survivalgids 11, wat je eraan zou het hooggevoelige kind met een sterke wil epub doen op dat moment maar ook om het te voorkomen n wat jouw eigen aandeel is in bepaalde situaties, een must. In dit boekt wordt het heel duidelijk uitgelgd met daarbij duidelijke en vooral joost van der grinten wikipedia werkende tips en handvaten.

Wat weer zijn weerslag heeft op mijn kind en vervolgens op de rest van het gezin. Log in voor persoonlijke bezorgopties. Op school zijn ze moelijk in de groep te integreren.

Voor diegenen die hooggevoelig zijn en kinderen hebben, je weet dan precies waar je aan toe bent en kunt achteraf niet verrast worden door de prijs.

PROFESSIONALS

En doordat je je eigen reacties beter gaat begrijpen is het ook gemakkelijker om anders op je kind te reageren. Beja Pingnet - Dit kan leiden tot spanningen in het gezin met als gevolg uitbarstingen en wanhoop. Helder geschreven en verruimd je blik.

Schrijfster geeft praktische tips en handvatten om nee aan de slag te gaan. Goede kwaliteit zowel inzicht in gedrag kind als gedrag ouder. Mooi duidelijk boek met goede adviezen. WendY12 27 februari Ik raad dit product aan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com