Actiecode altijd vrij abonnement ns


15.03.2019 Auteur: Jella

Dat mag natuurlijk ook. Dan bestelt u tijdens het bestellen van een abonnement ook direct een of meerdere bijabonnementen. We hebben uw aanvraag uiterlijk 2 weken voor deze datum nodig.

Bij een internationale treinreis is in- en uitchecken in Nederland niet nodig. U bestelt OV Vrij voor minimaal een jaar.

Bestelwijze Heeft u al een abonnement? JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Download de productvoorwaarden voor BTM Vrij. Hiervoor dient er een vast bedrag per maand betaald te worden.

Hierbij betaalt u achteraf voor de gebruikte diensten. Waar, wanneer en waarheen u wilt:. Met een abonnement behoudt u ook de voordelen van de NS-Business Card!

Reist u veel in het gehele openbaar vervoer. Reist u met een ander abonnement.

De ingangsdatum van uw abonnement ligt dan 10 dagen in de toekomst.

Hoofdnavigatie

Opzegtermijnen verschillen per abonnement. Na een reis bij NS checkt u dus eerst uit en daarna weer in bij de volgende vervoerder. Na de opzegging kunt u het abonnement zelf verwijderen van uw kaart. Uw abonnement is dan al  binnen 1 werkdag  op te halen bij de kaartautomaat. Hieronder vindt u de bijabonnementen per NS-abonnement: Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. Het is een doorlopend abonnement, en na het 1e jaar kunt u maandelijks opzeggen.

  • Hieronder vindt u de bijabonnementen per NS-abonnement: Op de site van NS International leest u er meer over.
  • Goed om te weten Levertijd U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij een jaarabonnement. Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card.

Daarnaast is het bij sommige abonnementen mogelijk om 1 of meer extra abonnementen te bestellen. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart met pasfoto, actiecode altijd vrij abonnement ns. Dan is Altijd Vrij voor u waarschijnlijk voordeliger dan Traject Vrij.

Bij een internationale treinreis is in- en uitchecken in Nederland niet nodig. Deze extra abonnementen zijn niet los verkrijgbaar maar altijd gekoppeld aan een NS-abonnement.

Weekend Vrij - 52 weekenden onbeperkt reizen

Looptijd U kunt kiezen voor een jaarabonnement of voor een abonnement dat na 1 maand automatisch afloopt. De Dal Vrij aanbieding is erg populair, omdat er hiermee in de weekenden en de daluren onbeperkt gereisd kan worden. Bekijk alle  zakelijke abonnementen. Voordelen van een abonnement van NS Gratis 5x per jaar het magazine Spoor  met leuke aanbiedingen Exclusieve aanbiedingen  voor abonnementhouders Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn NS.

Altijd Vrij of OV Vrij: Heeft u geen iDeal, actiecode altijd vrij abonnement ns. Dan bestelt u een Bijabonnement voor uw gezinslid of kind via Mijn NS. Kijk dan eens naar het Dal abonnement. Uw bijabonnement gaat altijd in op dezelfde dag van de maand dat het hoofdabonnement is ingegaan!

De mogelijkheden

Altijd Vrij of OV Vrij: Eventueel teveel betaalde maanden krijgt u dan van ons terug. U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij een jaarabonnement. Hieronder vindt u de bijabonnementen per NS-abonnement:

Wij hebben alle mogelijkheden voor u uitgewerkt. Met een abonnement behoudt u ook de voordelen van de NS-Business Card. Voor een partner of kind van 12 jaar of ouder, omdat u profiteert van extra korting bij het afsluiten van een jaarabonnement, die op hetzelfde adres wonen.

Het tarief van maandelijks opzegbare abonnementen is vaak hoger, vim en tekst Wrangler zijn populaire keuzen. Op de site van NS International leest u er meer over. De actiecode altijd vrij abonnement ns van uw abonnement ligt dan 10 dagen in de toekomst. Na het bloed in ontlasting diarree jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen.

Dit is NS Flex

Reizen tijdens de feestdagen Welke feestdagen kent NS? Na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Met dit abonnement reist u zorgeloos heen- en weer op een vast traject, waarmee u honderden euro's kunt besparen.

Voordelen van een abonnement van NS Gratis 5x per jaar het magazine Spoor  met leuke aanbiedingen Exclusieve aanbiedingen  voor abonnementhouders Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn NS?

Lees meer Direct bestellen. Bij iedere afzonderlijke vervoerder moet u in- en uitchecken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com