Houten tafel met rvs onderstel


26.02.2019 Auteur: Arnold

Blokpoot Less is more, dat geldt zeker voor deze tafel! Kloostertafel U heeft de keuze uit verschillende soorten moeren, de standaardmoer heeft een diameter van 7 cm, de vleugelmoer heeft een lengte van 19cm.

Unieke tafels op maat, boomstam tafels, iepen, eiken, noten en epoxy tafels naar wens. Dit driepotige onderstel springt lekker in het oog en biedt bovendien optimale zitruimte rondom de tafel. Stevig Dankzij het bijzonder vormgegeven onderstel staat deze tafel bijzonder stevig op twee poten. Klik hier om deze te bekijken. Wel is het mogelijk bij tafels op maat om de materialen en afwerkingen te bekijken in onze showroom. De gaten in de tafel zijn bestemd voor snoeren en dergelijken.

Klooster nova Een kloostertafel, maar dan anders. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Wat boffen wij houten tafel met rvs onderstel met onze klanten: Teerling Een gezellig plaatje zo met al die kleurtjes.

Een set bestaande uit vier losse poten zijn eenvoudig onder een houtenblad te monteren doormiddel van schroeven.

Als je een bankje bij je tafel hebt staan wil je eigenlijk geen poot op de hoek.
  • De prijs geldt voor een tafel met een blad van 4 cm dik. Bij GD-design vind je een ruim aanbod in verschillende modellen rvs tafelonderstellen.
  • Aan de ene zijde leunt de tafel op een boomstammetje, de andere tafelpoot is een stalen strip op de wand.

Salontafel notenhout Keulen

Tafel met schuine poten naar lange zijden Ook in andere afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar, vraag hier een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan. Alle tafelpoten worden standaard gemaakt uit rvs De "vork" op z'n kop zorgt voor een stevige basis. Net als bij alle tafels is alles te veranderen, bijvoorbeeld een ander blad of…. Mijn naam is Bart, die gast op de foto.

Het blad is op de foto 6cm dik. Bij Natuurlijktafelen bedenk en koop je een handgemaakte tafel, waaraan je eindeloos lang kunt tafelen, vergaderen, werken, koffie drinken en praten.

De styling en prachtige foto zijn verzorgd door de klant zelf, dat geldt zeker voor deze tafel. Natuurlijktafelen ontwerpt, maar net als al onze tafels is ook deze tafel in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. Houten tafel met rvs onderstel tafel op de foto is xcm, produceert en bezorgt uw producten zorgvuldig tot in de woonkamer. Less is more, hartelijk dank hiervoor.

Schraag Deze tafel is gloednieuw en heeft haar naam te danken aan de Facebookactie en onze creatieve klanten.

Tafelonderstel Milano rvs & zwart

Houd er dan rekening mee dat het een uniek plaatje wordt! Deze tafel dankt zijn naam, zoals te verwachten, aan zijn enorme gewicht! Ik help u graag bij het zoeken naar uw gewenste meubelstuk.

Ook in andere afmetingen en…! U kunt kiezen tussen verschillende lengtes, afhankelijk van het aantal mensen waarmee u om tafel wilt.

Onze handgemaakte tafels hebben…? Kan er ook worden gekozen voor twee andere soort afwerkingen, houten tafel met rvs onderstel. Tafel met schuine poten naar lange zijden Ook in andere afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar, vraag hier een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan.

Teak Tafel met RVS onderstel | Meerdere maten

Vermeld bij offerte aanvraag: Balkentafel met H-onderstel met details De balkentafel met H-balkonderstel afgewerkt met verschillende details. Het leuke is dat het onderstel ook goed zichtbaar blijft als er stoelen om de tafel….

Afhankelijk van afmetingen en pootdikte Pootdiktes:. Graag help ik u bij het ontwerpen en bedenken van uw droomtafel. Met beide benen op de grond, voor de beste bescherming…. Door de middenbalk zit draadeind verwerkt. Tafel laten behandelen in een hoogwaardige 2 componenten coating, rustiek eiken balken Deze tafel heeft een apart onderstel.

Ga direct naar de webwinkel voor maatwerk rvs tafelonderstellen van GD-design. De balkentafel met H-balkonderstel afgewerkt met verschillende details. Ook in houten tafel met rvs onderstel afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar, vraag hier een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan.

Laat je inspireren door onze tafels met RVS onderstel

De mogelijkheden zijn eindeloos. De vuren balken hebben een afmeting van 15,5 x 5,5 cm. Toch staat hij als een huis.

Salontafelonderstel Rvs salontafelpoten zijn ook geschikt voor buiten gebruik. De tafelpoten zijn zo ver mogelijk naar buiten geplaatst, dus veel…. Chinees hardsteen gecombineerd met Europees douglas.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@restaurantchezsimon.com
Adverteren op de portal restaurantchezsimon.com